Jollynyhet – Babyzen YOYO+ den perfekta cityvagnen

Babyzen’s design handlar om innovation och målet är att skapa den perfekta barnvagnen. Nu lanseras YOYO +, den perfekta cityvagnen för den mobila familjen.

Babyzen YOYO+ fungerar från nyfödd med liggdel och med kompatibel bilstol. Efter 6 månader kan du byta klädsel på chassit till sittdel och använda vagnen upp till småbarnsåldern (maxvikt 18kg).

barnvagnarandra.jpg

Babyzen YOYO+ är den perfekta barnvagnen för den mobila familjen som reser mycket. Barnvagnen är liten och kompakt och mäter endast 52 x 44 x 18cm ihopfälld. Ryms i de flesta utrymmen och på kabinhyllan. Barnvagnen är officiellt accepterad som handbagage på flera flygbolag.  Med Babyzen kan du enkelt växla från bil till YOYO+ med ett klick. Gäller på bilstolarna: BeSafe iZi Go & iZi Go Modular, Bébé Confort Pebble & Pebble Plus, Cybex Aton Q and Maxi-Cosi Pebble & Pebble Plus.  

Klädseln är avtagbar och kan enkelt tvättas i tvättmaskin. Babyzen YOYO+ finns i tre fina färger, rosa , grå, blå och säljs från och med 1 april här på Jollyroom. Du hittar alla nyheter på jollyroom.se.