JollyPanelen: Natalis skofavoriter

Jollypanelen är Jollyrooms egen bloggpanel, där några av Sveriges mest omtyckta och lästa bloggare ingår. Jollypanelen kommer erbjuda inlägg om exklusiva tester, spännande nyheter, inspirerande artiklar och massor av annat intressant innehåll för dig som förälder. Natali driver natalis.se och är en av Sveriges populäraste mammabloggar där hon bjuder på personliga inlägg, tips och inspiration. Nedan tipsar hon om hennes favoritskor till barnen. 

För mig är det extremt viktigt att barnen har bra skor på fötterna. Jag köper ibland ”finskor” på kedjorna och visst har Axel några skor som kanske inte har de optimala förutsättningar för hans fötter. Men jag vet att det är extremt viktigt för småbarn att ha bra skor. Då menar jag skor som stödjer foten på rätt sätt. Inte bara söt design eller med gulliga print. Men man kan få både snygga och bra skor. 

kavat blå.jpg

Vi kör på ett par Kavat som en lite finare gympasko det här året. Riktiga skinnskor både invändigt och utvändigt med en bra sula. Snygg design i blått med bruna skinndetaljer.Denna modell heter Kavat Södertälje och finns även i en härlig puderrosa variant.

 

skor.jpg

 

Vi gillar också vattentäta gympaskor, har köpt från flera olika märken och denna säsong hittade jag helsvarta och vattentäta från kavat som går att tvätta i 30°. Modell nedan heter Halland. Superfit är ett annat märke som har vattentäta sneakers för barn i slittålig Gore-Tex.  Alla har kardborreband för att enkelt kunna tas av och på.

De blå Kavat skorna i skinn får bli gå-bort-skor och de andra två för lek och föris. Du hittar skorna på jollyroom.se.