Greentom – ett märke för den miljömedvetna familjen

Hitta en barnvagn med 100% återvunnet material som har stor komfort, hållbar och lättnavigerad. Greentom är ett hållbart företag som tänker på barnens framtid där de ska kunna växa upp få en framtid på en planet som är grön.

Greentom – ett hållbart företag
Vi på Jollyroom vill uppmärksamma det miljövänliga företaget Greentom, som jobbar för att skapa 100% miljövänliga produkter. Alla ramar är hållbara och tygerna är tillverkade av återvunna dryckesflaskor. För att begränsa långa transporter som drar mycket bränsle så monteras barnvagnarna över hela världen med material som finns lokalt och det i sig stimulerar den lokala ekonomin. När barnen har vuxit ur vagnen, så kan man sända tillbaka vagnen så återvinner de alla delar till en helt ny fantastisk vagn.

Bild Greentom2.jpg

jollyroom.se kan ni hitta många barnvagnar från Greentom med olika tillbehör. De är robusta och hållbara samtidigt som de har en låg vikt, vilket gör vagnarna väldigt praktiska och lättnavigerade. Störst fokus har lagts på komfort och flexibilitet när det gäller designen av Greentom.