Barnsäker, färgglad och lekfull uteplats!

Isabella Sköldmark driver bloggen Rustaupp, där hon skriver om inredning, design och livet som mamma. I nedan inlägg får vi inspireras av Isabellas härligt lekfulla uteplats.

Vårt eget lilla sommarland står nu öppet och är redo för bus!! Häromdagen invegs poolen och vi hade dukat upp för massor av härliga lekstunder. Altanen kläddes in med plädar i alla regnbågens färger och tipitältet monterades och fylldes upp med massor av mjuka kuddar. Martin tingade tältet direkt och kröp in där i redan efter frukosten. Och så får vi ju inte glömma den roliga studsmattan 😉
utelek_780X500.jpg

Förra året införskaffade vi ju en grind till poolområdet och det är den bästa investeringen vi gjort! Idag finns det en uppsjö av säkerhetsanordningar och pooltäcken att tillgå på marknaden men när man har byggt in en barnpool, så som vi har gjort, är det i stort sett omöjligt att hitta ett poolöverdrag med de rätta måtten. Så en grind var för oss sommarens viktigaste inköp och vi ångrar inte det köpet en sekund.

säkerhetsgrind_780X500.jpgGrinden kommer från märket BabyDan, och vi valde denna grind då den inte har några skruvhål vilket är den optimala lösningen när man ska ha en grind ute på detta sätt för att undvika att den rostar sönder. Alla delar är nämligen svetsade och sedan lackerade i en vit högblank färg. Vi har satt samman en grind med tre sektioner med fem stycken förlängningsdelar för att få grinden måttanpassad för utrymmet. BabyDan är ett system av flexibla sektioner som kan användas på många olika sätt dörröppningar, i trappor eller framför grillen - så att ditt barn får en säker och trygg miljö. Grindarna öppnas enkelt med en hand vilket gör den enkel att använda för oss lite större!

 

Varma hälsningar,
Isabella