Bäst i test – fantastiska resultat för BeSafe i stort bilstolstest

En bilbarnstol som presterar över max i säkerhet? Ja du läste rätt, bilbarnstolen från BeSafe sprang över mållinjen långt innan de andra stolarna i testet.

I vårens stora test av bilbarnstolar av det tyska testcentret ADAC, som publicerades av Stiftung Warentest, presterade samtliga av stolarna från BeSafe väldigt fina resultat.
 

kollage1.jpg

BeSafe iZi Go Modular i-Size.
 

De bilstolar från BeSafe som deltog i testet var BeSafe iZi Go Modular i-Size, BeSafe iZi Modular i-Size och testvinnaren BeSafe iZi kid X2 i-Size. Den som verkligen imponerade i testet var iZi Kid X2 i-Size som fick betyget 1,1 i säkerhet där 1,0 var det teoretiskt bästa resultat man kunde uppnå! I ADACs testarkiv, bestående av 66 stolar i den aktuella gruppen, finns det ingen som kommer i närheten av samma säkerhetsnivå!
 

kollage2.jpg

 

BeSafe iZi kid X2 i-Size
 

Bakåtvända stolar får ibland lägre betyg på den subjektiva delen i de tyska testerna. Trots detta kom iZi Kid X2 i-Size inte bara ut med toppbetyg på säkerhet, utan blev till och med testvinnare i kategorin bilbarnstolar från 1-4 år.
 

5 snabbfakta om iZi Kid X2 i-Size bilbarnstol.

- Godkänd enligt UNr 129, i-Size och Plustestet.
- Monteras enkelt med ISOfix.
- Extra sidokollisionsskydd med SIP +.
- Justerbar i fyra olika sitt, – och vilopositioner.
- Patenterad frontbygel som låser fast stolen i bilen och ger oerhört stark montering.

Läs mer om bilbarnstolen här.
 

Format sista bild.jpg
 

50 % av slutbetyget i ADAC består av säkerhet och resterande 50% är subjektiva bedömningar av komfort, användarvänlighet, risk för felanvändning m.m. Vid en närmare titt på säkerhetsresultatet för iZi Modular konceptet fick alla delar de imponerande resultaten "Sehr Gut" eller "GUT" (Mycket bra eller bra).