Bekväma och snygga kläder för sommarens alla aktiviteter

Att klä sig efter väder är ett känt uttryck som passar alla årstider, och vi på Jollyroom hoppas givetvis att både juli och augusti bjuder på strålande sol och varma sommardagar – Därför guidar vi er här genom djungeln av kläder för sommaren.

barn bada.jpg

Inte ett moln så långt ögat kan nå, inte en droppe regn på flera dar. Tomas Ledins sommardänga från 1982 står sig fortfarande starkt mer än tre decennier senare, och när denna låt spelas är det givetvis bäddat för bad och lek vid stranden. Då kan man också passa på att spana in snygga badkläder för både killar och tjejer. De kommer i flera olika färger samt mönster, och uppskattas garanterat av barnen.

badkläder killar.jpg

tjejer baddräkter.jpg

När man under varma sommardagar är på väg till och från stranden så är det också skönt ha bekväma och lätta kläder på sig. Därför vill vi på Jollyroom tipsa om två snygga t-shirtar som passar för sommarens aktiviteter.

Legowear_SS16_1331.jpg

Legowear_SS16_1370.jpg

Legowear_SS16_1964.jpg

Precis lika givet som att solen går upp i öst och ner i väst, så är det lika givet att vi tipsar om somriga kläder för tjejerna också. Ett par sköna shorts och en matchande t-shirt till sommarens varma dagar är inte att underskatta, precis som att kläder i himlens och havets färg alltid är en sommarsuccé.     

Legowear_SS16_3154.jpg

När sommaren bjuder på härliga solstrålar så passar det också bra med klänningar i alla möjliga varianter. Under dagen så är det kanske skönt att låta benen möta solen och fånga värmen men under kvällens lite kallare timmar så kan det också rekommenderas ett par leggings för att hålla värmen.

Listbild lego wear.jpg

leggings .jpg