Barnanpassa bilen med rätt tillbehör

När den dyrbaraste lasten (barnen) är säkrade med de bäst anpassade bilstolarna så kan det också vara en bra investering att hitta rätt tillbehör för att skydda både barn och bil.

Vi vet alla hur svårt det är ibland – att hålla rent i bilen kan vara lika svårt som att behålla barnens kläder fläckfria en hel dag. Och precis som att det finns haklappar för att skydda mot matfläckar så finns det skydd och praktiska förvaringar för att behålla bilen i bästa möjliga skick. Likt en fotbollsmålvakt som räddar bollar från höger till vänster, räddar sparkskydden sätena från sparkar och skoavtryck. En fotbollsmålvakt har också fler attribut än att bara rädda bollar. Hon eller han kan även sparka, passa och hålla bollen, och likaså gäller sparkskydden som har smarta förvaringsmöjligheter för att motverka stökigheter i bilen och behålla allt på plats.

skydd säte.jpg

sparkskydd.jpg

För dem som behöver mer förvaring så finns det självklart ytterligare smarta komponenter, där både en förslutbar pop-up papperskorg samt förvaringslådor finns att ta hjälp av. Detta är bara små knep för att hålla det någorlunda städat i bilen, det finns självklart mer trick och om man vill så har vår allas vän Google fler svar!

förvar.jpg

Ett mycket populärt tillbehör som ofta hittas i bilen efter den har barnanpassats, är det berömda solskyddet. Detta återfinns i majoriteten av alla bilar med barn i, och är ett oerhört enkelt sätt att skydda barnen från den starka solen under dagen och på så sätt också öka chanserna för en lugn biltur.

solskydd 1.jpg

Med solskyddet på plats så får barnen det också enklare att sova, utan att ha solens starka strålar lysandes i ögonen. Med detta så innebär det också att det så välkända och charmigt flängandes huvudet gör sin entré, och för att motverka det har det också blivit folkkärt att använda sig av nackkuddar. Dessa ser till så att sömnen blir bekväm och att huvudet hålls på plats under bilfärden.

nackkudde.jpg