Bilbarnstolen som är bäst i test – Britax Kidfix SL SICT

Vill du ha den bilbarnstol som fick högsta betyg i säkerhet och ergonomi? Då har vi den här!

Britax Kidfix SL SICT blev bäst i test i senaste StiWa-testet, där det testas sidokrockskydd, säkerhet, ergonomi och kemikalier. Den framåtvända bilbarnstolen gick ut med flaggan i topp och fick högsta betyg!

En av bilstolens stora fördelar är att den har låg vikt. Det gör den enkel att flytta mellan bilar och den är även lätt att justera för att passa olika bilsäten. Med sitt flexibela Soft Latch ISOfit-system med mjukt spänne, är den även enkel att ansluta till bilens ISOfix-fästen – en smidig funktion så föraren vet att stolen alltid är på plats!

kollage stolen.jpg

BRX_13_001_Kidfix_88_1.jpg

Britax Kidfix SL SICT har ett flyttbart sidokrocksskydd som endast sitter på den sida som är närmast dörren, allt för att förenkla vardagen. Den har ett höj- och justerbart huvudstöd som är vadderat på båda sidor, allt för att ditt barn ska kunna sitta som en kunglighet och få en så mysig biltur som möjligt. Det är även en mjuk kudde att vila huvudet mot när John Blund knackar på dörren!

Ytterligare stilpoäng för de fem fina färgerna som den kommer i och klädseln är även avtagbar och tvättbar, smidigt när det råkar komma choklad eller glass på sätet!

bilstol grå och svart.jpg

kollage bilstolen lila röd blå.jpg

BRX_13_001_Kidfix_28.jpg

5 snabbfakta om Britax Kidfix SL SICT

  • Framåtvänd för användning 15 – 36 kg
  • Har flyttbart sidokrocksskydd.
  • Monteras enkelt med ISOfix.
  • Har V-format ryggstöd som ser till att ditt barn sitter i en korrekt position när det växer.
  • Tyget är avtagbart och smidigt att torka av och tvätta.