Packa BB-väskan rätt – startkit för din bebis

Det kan vara en djungel att packa BB-väskan. Här kommer därför en checklista på ett praktiskt startkit så väskan är klar när den lille anländer!

Snart är äntligen den långa väntan på din lilla bebis över och det är därför dags att packa BB-väskan. Här är tips på saker som vi på Jollyroom tycker är bra att packa ner till din lille skatt.

Barnets första outfit(s)

Bebiskläder kan man frossa ner sig i totalt och förutom supergulliga så är det viktigt att de är mjuka och bekväma, samtidigt som de är lätta att ta på. Ha med flera ombyten till BB och glöm inte mössan, annars finns risk att bebisen får ta sin första biltur med en strumpa på huvudet. Tiny Treasure har allt från bodies till tossor i fina färger och härliga mönster som du kan mixa och matcha. De mjuka kläderna är av 100 % bomull och har många smarta detaljer för att underlätta på- och avklädnad. Spana in våra favoriter nedan.

bebis ligger med kläder.jpg

bodys kollage.jpg

kollage babykläder acc.jpg

Första filten

Ta med en mjuk filt som doftar gott så bebisen kan gosa in sig riktigt och även ha som täcke vid första bilresan hem från sjukhuset. Den första filten blir ofta favoriten som de sedan bär med sig överallt så välj ett mjukt material i en fin färg. Här är några av våra favoriter från Petite Chérie.

kollage filt petite mönster ny.jpg

kollage babyfilt ljusa.jpg

Snuttigt gosedjur

Precis som Lasse Berghagen så vill väl alla barn ha en alldeles egen nallebjörn som bästa vän? Teddykompaniet har massor av supermjuka och sockersöta mjukisdjur och snuttefiltar i allt från björnar i skogen till elefanter på savannen. En perfekt ny kompis för livet!

frontpage_babyteddy.jpg

Ett snyggt fodral

Vi måste självklart också tipsa om ett snyggt fodral till mamman – självaste skötväskan som är mångas livräddare. Väskan ska vara rymlig men lättorganiserad och fungera lika bra på barnvagnen som axelväska. För många är det en magisk väska som följer med överallt, så matcha därför bebisens filt för extra stilpoäng. Med de här från Petite Chérie får du en snygg och stilren skötväska som funkar lika bra som en trendig everyday bag över axeln.

kollage skötväskor.jpg

skötväska vagn nära.jpeg