Aktivitetsleksaker från PLAYGRO!

Klämma, känna, se och lyssna – under de första månaderna av ett barns liv möts hen ständigt av nya och spännande intryck. För att hjälpa ditt barns utveckling så finns det mängder av bra aktivitetsleksaker som stimulerar utvecklingen av sinnen och motorik. Idag tänkte vi tipsa om tre favoriter från Playgro!

325567.jpeg


Playgro - textilbok
En nyfödd bebis ser suddigt de första veckorna men med tiden blir synen bättre - färger och former blir både tydligare och skarpare. För att hjälpa ditt barn att utforska sitt synsinne är ett tips att knyta fast en textilbok på insidan av barnsängen. Lekfulla figurer och starka färger drar till sig små knytens uppmärksamhet, och med lite fantasi kan man berätta sagor om bokens karaktärer när det är läggdags. Ska man ut och resa går det lika bra att knyta fast boken i bilen, vagnen eller babyskyddet. Tygböcker är ett roligt och fantasifullt sätt att väcka ett lekfullt intresse för färg och form.

Playgro.jpg

Playgro - musikmobil
En mobil hjälper ditt barn att lära sig att fokusera och är rolig att titta på med dess knasiga figurer. Om mobilen har en musikfunktion så kan den dessutom hjälpa till att lugna ditt barn inför vilostunden. Ett annat tips är att hänga mobilen över skötbordet!

371551.jpeg

Playgro - speldosa elefant 
Mjukt sällskap och lugna melodier är någonting som är både spännande och tryggt för små barn – den här elefanten slår därmed två flugor i en smäll! Drar man i elefanten neråt aktiveras en lugn melodi. Den går att knyta fast i sängen så har er knodd alltid sin bästa vän nära.

Aktivitetsleksaker från Playgro kommer hålla ert barn sysselsatt samtidigt som de hjälper till att främja deras spännande utveckling! Alla produkterna ovan är utformade för att kunna flyttas runt mellan sängen, vagnen och babyskyddet.