Gästpost: Bloggerskan Lotte Sørli recenserar vårnyheten Petite Chérie Classic

I samarbete med Jollyroom har vi fått möjligheten att testa och recensera en utav deras barnvagnar. Här följer min recension om vagnen Petite Chérie Classic 2017.

Om vagnen

Det är ett chassi och en sitt- och liggdel till denna vagn. Det finns en sufflett som du enkelt tar av och på beroende på vilken del du ska använda. Suffletten har en flipp du kan öppna och under finns ett litet fönster så du alltid har koll på hur ditt barn mår. Varukorgen undertill är rymlig och sitter högt över marken (något jag älskar). Handtaget kan justeras, detsamma gäller fotstöden. Sittdelen kan enkelt fällas ner till en liggdel.

Utseende:

Vagnen kommer i tre olika färger - svart, navy och grå. Jag verkligen älskar den gråa färgen vi har på vår vagn. Vagnens bruna läderdetaljer och dolda knappar ger ett stilrent intryck och gör att vagnen ser exklusiv ut!

petitecherie-classic2017-BLOGG_lottesorli.PNG

Mått:

Liggdelen är djup och rymlig och sittdelen är lagom hög. Den är enkel att ta isär och fälla ihop och får plats i bilen när det behövs!

Sittdelens mått:

Bredd: 35 cm
Djup: 26 cm
Ryggstöd: 38 cm
Ryggstöd + huvudstöd: 50 cm
Maxvikt: 15 kg

Liggdelens mått:

Bredd: 38 cm
Längd: 85 cm
Maxvikt: 9 kg

Negativt:

Jag hade bestämt mig redan innan att jag skulle vara helt ärlig och skriva precis vad jag tyckte om den här vagnen - vare sig bra eller dåligt. Men i ärlighetens namn så var det svårt att komma på någonting! Ska jag nämna någonting så hade jag önskat att det fanns en egen sufflett för varje vagndel.

Sammanfattning:

Sammanfattningsvis så tar jag av mig hatten för Petite Chérie Classic 2017. Den är så snygg, prisvärd, fantastisk att använda och har precis allt jag söker efter i en barnvagn.

Väntar du barn och är på jakt efter din första vagn, eller om du kanske bara är ute efter en ny vagn, så ger jag vagnen mina varmaste rekommendationer.

 

Med vänlig hälsning

Lotte Sørli

nouw.com/lottesoerli