Chicco Liteway² - nu ökad maxvikt!

Ser ni också framemot att spendera dagarna ute i den friska vårluften? Ta promenader, åka på utflykter och hitta på saker utomhus med era barn? Vårnyheten Chicco Liteway² är anpassad för att kunna passa alla familjens äventyr – från skogspromenaden till shoppingrundan. Och från mataffärsbesöket till Mallorcaresan.

Chicco Liteway är en populär sulkyvagn, som förutom att vara en stabil och bra vardagsvagn, är en riktig pärla att ta med sig på resan! Liteway är lätt att fälla ihop, har ett praktiskt bärhandtag och väger endast 7 kg. Med stora bakhjul och små framhjul är den dessutom anpassad för både innerstad och naturmiljö. Bakhjulen har fjädring och framhjulen är roter- och låsbara - allt för att göra manövreringen enkel i olika terränger!

Det som skiljer årets modell från tidigare modeller av Chicco Liteway är att vagnens maxbelastning nu ökat med hela 7 kg! Genom en extra förstärkning på chassiet och vid framhjulen klarar vagnen nu en maxvikt på 22kg vilket innebär att den kan användas under en längre period i barnets liv. Är ni på jakt efter en sulky som är lätthanterlig och bekväm för både barn och förälder kan det här vara sulkyn för er!

chicco_liteway_sulky3.png

 

Fem snabbfakta om Chicco Liteway²

- Lätt att fälla upp och ihop
- Fem rygglägen inklusive plant liggläge
- Stora bakhjul och små framhjul
- Rymlig varukorg
- Sommar/vinter sufflett