Det bor en babblare hos oss alla – idag kan ni ta reda på vilken!

Det är nog inte många föräldrar som kan ha missat Babblarna 🤭 Våra små barn blir helt förtrollade när dessa färgglada figurer dyker upp. Idag tänkte vi gå igenom de olika Babblarnas personligheter och se om ni själva kanske har en alldeles egen liten Babblare där hemma!

Babblarnas härliga färger, stora ögon, olika former och personligheter blir så klart många nya intryck för våra små barn att bli nyfikna på. I detta kompisgäng finns det ju dessutom hela sex olika figurer att bli nyfiken på! Vilken av Babblarna stämmer bäst in på din lille knodd? Och vilken Babblare stämmer in på dig? 😉

trends_mall_i-bloggen_700X600babbe.jpg

1. Diddi 2. Bobbo 3. Dadda
4. Bibbi 5. Babba 6. Doddo

 

Diddi är en riktig liten snabbis – vill alltid vara först till saker! Diddi har väldigt mycket spring i benen och far ofta runt som en virvelvind. På grund av all denna energi i kroppen kan det ibland vara lite svårt att hinna lyssna på andra, dock är Diddi själv en riktig pratkvarn! Utöver att ha en massa energi, så är Diddi väldigt kreativ - rita, måla och kladda är populära aktiviteter.

Bobbo har ett väldans humör. Ena stunden glad och nästa arg, men för det mesta alltid glad. Annars är Bobbo studsig och nyfiken, men så fort någonting går fel går det över till att bli jätte-hoppa-studsa-arg och sur.

Dadda beskrivs bäst som ”nyfiken i en strut”, envis och klumpig. Denna lilla kompis hittar man ofta fnittrande för sig själv. Dadda är en lustigkurre som sprider glädje omkring sig!

Bibbi är den lugnare filuren som många gånger kan uppfattas som försiktig och lite ängslig. Någonting Bibbi uppskattar är att sysselsätta sig med lugna och rofyllda saker som att odla växter, se på stjärnorna, räkna och så vidare. Det ska helst inte vara så mycket fart och fläkt om Bibbi får bestämma!

Babba är kompisen i gänget som älskar att prata! Han läser ofta böcker och berättar gärna sagor för de som vill lyssna. Omtänksam och modig är också egenskaper som beskriver Babba väldigt bra!

Doddo är genomsnäll och hjälper ofta och gärna sina vänner.  Här har vi en trofast vän som kämpar för rättvisa och ser till att alla får vara med. Doddo tycker det är lustigt att höra sin egen röst, men ser alltid till att lyssna noga och ordentligt på vad andra har att säga. Doddo är mycket lugn och skulle aldrig brusa upp.

 

Alla små kompisar i Babblarna är olika med unika egenskaper - precis som våra småttingar. Alla är olika, och alla är bra ❤

 

 

 

 

______________

Skolbanken

news.cision.com

nwt.se/noje