Ergobaby Omni 360 – bärselen som har allt-i-ett!

Som nybliven förälder finns det inget mysigare än att bära runt sin bebis tätt intill kroppen, men tänk att kunna kombinera denna mysiga känsla med att samtidigt få händerna fria att kunna göra annat? Vi pratar så klart om bärselar! 

Som så mycket annat inom barn -och babyprodukter så finns det även inom bärselar ett helt hav att välja mellan. Just Omni 360 bärsele har helt nya funktioner och är som en sammanslagning av Ergobaby Adapt och Ergobaby 360.

 

”När du behöver alla alternativ”

 

Omni 360 är bekväm, ergonomisk och säker för era barns höfter redan från vecka 1 fram till att de väger 15 kg. Det här betyder att ni kan bära hem era små skatter i denna bärsele direkt från BB. Bärselen är dessutom amningsbar, vilket är perfekt när man är ute på vift!

Vad är det som gör Omni 360 så unik?
Omni 360 är den kompletta bärselen! Idag finns det inget liknande på marknaden. Omni 360 är skapad för att förenkla alla föräldrars vardag, utan att förlora den mysiga närheten mellan er och barnet. 

 • Ni behöver ni inte köpa till spädbarnsinlägg.
 • Ni har alla bärpositioner– det vill säga mage (fram och bak), rygg och höft.
 • Ergonomisk i alla bärpositioner (M-formad position)
 • Bärselen är lika bekväm för dig, som för ditt barn. Detta tack vare korsbara axelremmar som ger extra stöd åt korsryggen och dessutom ger en personligare passform.
 • Passar från nyfödd, upp till 15 kg.

   

”Alla bärpositioner”

 

Bärsele, bärpositioner.JPG

 

Jämn viktfördelning
Visst är det viktigast att våra små sitter bekvämt och säkert, men ett stort plus är ju om det även är bekvämt för oss föräldrar. Eftersom att vi bär runt barnen så mycket är det viktigt att ha rätt slags bärsele så att vi inte ”belastar” ryggen - därför är det viktigt att vikten fördelas jämnt. Omni 360 fördelar barnets vikt över dina höfter och axlar, och är designad för att hålla och vagga din lille med ordentligt stöd i en ergonomisk bärposition.

 

”Optimal komfort”

 

Höft- och ryggvänliga
Omni 360 har tilldelats olika ”godkännanden”, som utmärker just höft- och ryggvänliga produkter.

 1. International Hip Dysplasia Institute erkände Omni 360 som en höftvänlig produkt.
  -Ergobabys bärselar är bekväma, ergonomiska och säkra för ditt barns höfter.
 2. AGR’s sigill, en symbol som utmärker ryggvänliga produkter, tilldelade ett godkännande av Omni 360.

 

trends_mall_i-bloggen_ERGOBABY,-bärsele780X500.jpg

1. Grå 2. Midnattsblå 3. Khakigrön 4. Svart

 

Visste ni att..?
Det är inte bara mysigt att gå runt med sin skatt tätt intill, utan det finns faktiskt flera fördelar med att bära era barn nära. Till att börja med stärks bandet mellan förälder och barn, särskilt under bebis första månader. Att bli buren kan också hjälpa barnets utveckling, fysiskt och emotionellt. Ett bra exempel är att deras språk utvecklas då små barn lär sig genom att titta på ansikten, och när du bär ditt barn har de ju första parkett till allt som händer!

 

 

___________________________________________________

https://ergobaby.se/fordelar-med-att-bara-ditt-barn

http://reirei.se/sv/varumarken/ergobaby/blogg/2017/vad-sager-barnmorskan-om-anknytning-och-barsele