Hitta inspiration till höstens inredning!

Mörkret kryper sig på allt tidigare under dagen, regnet smattrar mot rutan och man håller sig gärna inomhus lite oftare - hösten är på ingång! Under den här tiden kan man verkligen passa på att mysa till det lite extra där hemma. Men hur får man till den där "rätta" känslan i ett rum? Vi tipsar om saker ni kan tänka på och kommer även att presentera några riktigt härliga inredningsnyheter! ❤

Det är lätt att hitta produkter och inredning man vill ha, det svåra kan vara att få till den där stilen som ger en härlig känsla så fort man kliver in i rummet. Det här med inredning kan vara extra svårt i ett barnrum som brukar krylla av leksaker 😉 Just det här har Kid’s Concept i tankarna när de skapar sina produkter. Deras passion är att uppmuntra till lek och skapa produkter som låter barn vara barn. Inför varje ny kollektion skapas små historier kring en fantasivärld som är inspirerad av livet med barn, hur de leker och vad de gillar. De erbjuder massor av roliga och utvecklande leksaker, som också är fina att ha framme. Produkterna är lätta att matcha, och blir en kombination av leksaker och fin inredning!


Res tillbaka i tiden till då flintasten, vulkaner och klippiga berg fanns strax utanför fönstret. Tittar man noggrant kan man se mammutar strosa omkring.

 

neo_kollage780X500.jpg
1. Klossar 2. Plocklåda 3. Matta 4. Draglek 5. Gunghäst 6. Lära-gå-vagn

 

Kliv in i ett rum med skogens alla vänner.
Här bor allt från älgar och björnar, till små ekorrar och kaniner.

 

Kollage_Edvin_780X500.jpg
1. Gungräv 2. Filt 3. Taklampa 4. Bultbräda 5. Träpussel 6. Sittpuff

 

Tips tips!

 1. Tröttnar ni fort på saker och inredning så räcker det ofta med att bara byta ut smågrejer som textiler, leksaker, gosedjur och lampor 😊
   
 2. Möblera inte allting mot väggarna, det kan lätt få rummet att kännas tomt. Var lite busig och ställ någonting mitt i rummet!
   
 3. Försök att ha ett litet tema. Temat behöver inte vara genomgående för hela rummet, men i detaljer som dyker upp lite här och där. Det här kommer att ge en mysig helhetskänsla, utan att ta över för mycket.
   
 4. Belysning! Nu i hösttider kan man verkligen satsa på att sprida ut belysningen. Sätt upp en ljusslinga under sängen, ställ en bordslampa på golvet eller tänd en liten stjärna i fönstret. Placera ljuskällorna högt, lågt och med olika styrka, så kommer ni snabbt att märka hur stor skillnad lite belysning kan göra 🌟
   
 5. Hitta detaljerna och piffa upp dem. Ett exempel på en rätt så tråkig detalj brukar vara sängbenen. Varför inte måla dem i massa prickar, eller kanske måla varje ben i olika färger!  

 

Det måste inte vara pampigt och det allra dyraste! Satsa istället på detaljer och leksaker som självklart är roliga för barnet, men som också blir fina som inredning. Våga testa er fram, vad är det värsta som kan hända? 😉

 

Kram ❤