Allt den lilla kocken behöver!

Vi vet att det kryllar av små mästerkockar där ute som älskar att stå i köket och är som gladast när de får laga mat och baka. I dagens inlägg vill vi därför presentera massor av härliga köksprodukter som kommer få det att glittra i alla små ögon.

Vem älskar inte att vakna upp på morgonen och avnjuta en riktigt härlig frukost med allt från nybakade frallor till goda juicer och frukt? Mot kvällen är det dags för middag och då dukas det upp massor av mat (och grönsaker, så klart) och det doftar ljuvligt av alla kryddor. Så fort ni tror att ni är mätta, kommer efterrätten in och plötsligt får det nog plats liiiite mer i magen ändå.

Med hjälp av allt från kylskåp och skafferi, till spisplattor och ugn så kan de små mästerkockarna verkligen få till en riktig festmåltid!

lillakocken_köksredskap.jpg1. Leksakskök, Brio 2. Leksakskök, KidKraft 3. Köksutrustning
4. Kockkläder, Brio 5. Köksleksaker 6. Bakset, KidKraft

Fina leksakskök, massor av redskap och roliga tillbehör – här kan våra småttingar experimentera, leka och laga så mycket mat och efterrätter de bara orkar. Tänk att få stå i ett alldeles eget litet kök och skapa magiska dofter och smaker! 

 

 

________________________________________

@malinbjork