Fixa vinterns outfit med våra bäst-i-test-produkter!

I dagens inlägg kommer vi att tipsa om flera olika bäst-i-test-produkter som är funktionella, varma och inte minst snygga! Vi förklarar också varför ni bör använda er av trelagersprincipen när ni klär era barn 👇

Det är viktigt att välja kläder som andas, håller värmen och leder bort fukt – men det är också viktigt hur man använder kläderna. För att kläder ska fungera på bästa sätt, krävs det att man faktiskt använder dem på bästa sätt 😊 Därför tänkte vi berätta om varför det här med lager är så himla bra. Vi kommer också tipsa om funktionskläder som vunnit bäst-i-test i kombo med våra absoluta storsäljare, som är 100% uteleksvänliga! 😊

 

Trelagersprincipen

Första lagret
Det här plagget ligger närmast kroppen, och har som huvuduppgift att hålla kroppen torr och transportera bort fukt. Material ni kan kika efter är syntet eller merinoull, vilka transporterar bort fukt från huden. Material ni bör undvika är bomull, då det istället drar åt sig fukten och resulterar i att man blir kall.


Andra lagret
Det andra lagret kläder, mellanlagret, ska vara isolerande och värmande. En tjockare ulltröja eller fleecetröja är bra då den transporterar bort fukten från det första lagret. Det är detta plagg ni kan ta av och på för att reglera kroppstemperaturen på bästa sätt.


Tredje lagret
Det sista lagret, ytterlagret, ska skydda mot regn, snö och vind. Här är det bra om det finns någon typ av ventilationsöppning så att överskottsvärmen kan sippra ut. Eftersom att barn gärna springer runt kan plagg utan ventilation resultera i att man blir svettig. Blir man svettig så blir kläderna fuktiga, och fuktiga kläder isolerar sämre och kyler kroppen.
 

För att underlätta ert letande av vinterns alla klädval och möjligheter, har vi bunkrat upp med massor av bäst-i-test-produkter på vår hemsida. Kombinerar ni dessa produkter med våra storsäljare, kan ni sätta ihop en vinnande outfit! Välj bland massor av färger, material och funktioner.

 

Bäst-i-test-vinnare inom funktionskläder och skor!

kollage_1_bÄSTITEST_SE1.jpg
1.Didriksons overall 2. Reima overall 3. Didriksons, fodrat regnställ 4. Culusuk känga


Storsäljande tillbehör!

KOLLAGE_2_BÄSTITEST_SE2.jpg1. Nordbjørn mössa 2. Nordbjørn underställ 3. Baby fleeceoverall Nordbjørn, Petite Chérie, Reima
4. Reima fleecetröja 5. Nordbjørn fleecekrage

 


Psst, här hittar ni alla bäst-i-test-produkter 👈😉

 

Nyckeln till att era barn ska hålla sig varma är alltså lager på lager, och att ni använder er av bra material som andas. Den här principen kan användas vid både lite kallare väder, som vid mycket kallare väder. Det gäller bara att anpassa det efter utomhustemperaturen och förbereda lagerna för antingen en stillasittande eller aktiv aktivitet 😉 Tänk också på att ta av barnens kläder när ni går in i värmen, även om det bara är för en kort stund. Tar man inte av sig när man kommer inomhus börjar kroppen svettas, vilket leder till att man kyls ner när man sedan går ut!