Bloggerskan Elisabeth Halbjørhus recenserar duovagnen Silver Cross Wave!

I samarbete med Jollyroom har jag fått möjlighet att recensera den exklusiva duovagnen Silver Cross Wave. Nedan följer min recension!

Silver Cross Wave har allt man kan önska och mer. Det här är en lyxig och fin duovogn med 16 olika kombinationer av sit- och liggdelar. Ni får även med en bilstolsadapter så att man enkelt kan bära sin bebis från dag ett!

Silvercross1_780X500.jpg

silvercross2_780X500.jpg

silvercross3_780X500.jpg

Jag har nämnt det tidigare men säger det igen, jag är otroligt svag för läderdetaljer och jag älskar verkligen handtaget på den här vagnen. Ett läderband för både sitt- och liggdel kommer också med, och kan enkelt klickas på och av på en eller båda sidor. Med andra ord, så är det lätt att sätta i och lyfta ur era barn från vagnen.

Jag älskar verkligen hur enkel den här vagnen är, utan att kvalitet eller utseendet påverkas. Ni kan enkelt och säkert luta sittdelen bakåt, både med och utan fotstöd. Era barn får en bekväm sovplats på en madrass som både är antibakteriell och har temperaturreglering.

silvercross4_780X500.jpg

Silver Cross Wave ger mig exakt samma exklusiva känsla som den klassiska Silver Cross vagnen gör, bara i en mer modern och praktisk version. 

När jag blev gravid stod Silver Cross Balmoral högst upp på önskelistan tills jag var tvungen att tänka om, främst av ekonomiska skäl. Jag tycker fortfarande att Balmoral-vagnen är jättefin, men som tvåbarnsmamma passar den inte i min vardag. Jag behöver en praktisk och modern vagn som är bra för både mamma och barn, enkel att få med sig och lätt att använda - vilket Silver Cross Wave är!

silvercrosswave8_780X500.jpg

Det finns ingenting jag saknar hos vagnen. Hjulen är punkteringsfria, suffletten ger ett effektivt skydd med UPF 50+. Och den levereras med regnskydd och myggnät, vilket är någonting jag har blivit mer uppmärksam över när jag ska välja vagn till andra barnet. Jag antar att man lär sig så länge man lever och med barn nummer två blir man automatiskt mer uppmärksam över det praktiska än med barn nummer ett. Hur som helst så är jag helt beroende av att saker som går smidigt i en hektisk vardag, där det verkligen inte finns en sekund över, hehe 😉

Avslutningsvis är det här en praktisk, enkel och snygg vagn för er som vill ha det allra bästa för era småttingar. Och som jag nämnde tidigare, uppskattar ni detaljer så är det här definitivt vagnen för er!

silvercross9_780X500.jpg

 

 

Varma hälsningar,
Elisabeth