Upplev Star Wars på nära håll – vi tipsar om favoritprodukterna!

Star Wars: The Last Jedi hade nyligen premiär på bioduken, vilket fick många ögon att glittra! Men det är inte bara filmerna som lockar och skapar storheten. Ryggsäckar, skor, kläder, muggar, inredning och inte minst häftiga leksaker – ja, allt som går att få i Star Wars-motiv vill kidsen ha, och vi förstår dem 😉 Vi tipsar om våra Star Wars-favoriter!

💫

 1. Ge er ut på spaning efter motståndssoldater i den fantastiska First Order Heavy Scout Walker eller sätt dig i säkerhet med Resistance Transport Pod. Med LEGO Star Wars kan även våra äldre barn försvinna in i stjärnornas värld, timme efter timme! 🕔
   
 2. Ha klassens tuffaste packning med Darth Vader-ryggsäcken från Samsonite. Med dess höga kvalitet, coola design och rymliga insida blir det här en väska alla Star Wars-fantaster kommer att älska! 
   
 3. Supercoola bilstolar från Maxi-Cosi som alltid är godkända enligt de senaste säkerhetsnormerna. Bilstolarna har sidokrockskydd och är enkla att montera och flytta mellan olika bilar. Dessutom går de att anpassa efter barnet för bästa komfort och säkerhet i samband med att de växer. Vips så blev bilturen helt plötsligt en häftig rymdfärd! 🚀
   
 4. Att få barnen att skydda både knoppen och kroppen har aldrig varit enklare! Barnen är det viktigaste vi har och det blir ofta delade meningar om hur mycket skydd som ska bäras vid sportaktiviteter 😉 Däremot kan skydd med riktigt coola motiv ändra uppfattningen, ett bra exempel på det är dessa knä- och armbågsskydd med tillhörande hjälm för alla Star Wars-fans!
   
 5. Crocs med Stormtrooper-motiv, ett tips som får barnen att ta på sig skorna självmant på den varma resan! Utmärkt som badskor eftersom de är lätta att tömma på vatten och sand och torkar snabbt 👏

 

starwars_trends.jpg
1. Byggsatser  2. Ryggsäck 3. Bältesstol 4. Cykelhjälm & Skydd 5. Crocs