Baby Shower – presenttips!

Att bli förälder är en livsavgörande förändring som vi tycker bör firas så mycket det bara går 😍 Att anordna en baby shower blir alltmer populärt och är även ett perfekt tillfälle för den blivande föräldern/föräldrarna att få nära och käras erfarenheter, kunskaper och eventuellt också lite härliga presenter 😊 Idag tipsar vi om några presenter som både är fina och praktiska!

När det gäller presenter så finns det ju hur mycket som helst att välja mellan. Vårt största tips är att ge bort presenter som underlättar och kommer att komma till användning. Att veta vad som kan behövas med en nyfödd kan ju vara svårt och därför vill vi dela med oss av våra favorittips nedan.


Sovgrejer.gif
1. Babygym 2. Skötväska 3. Förvaringsväskor 4. Trälådor

5.Mobil, moln 6. Mobil, elefant 7. Mobil, figurer 8. Mobil, fjäril 

 

Andra presenter som absolut skulle uppskattas är babyvakter, bedset, barnböcker, hudkrämer och leksaker. 

Är ni själva föräldrar har ni säkerligen flera saker som blev en ”life saver” för er under småbarnsåren, som nu är perfekt att tipsa vidare om. Tänk också på att ni inte alltid behöver köpa någonting nytt. Har ni kvar någonting som era barn är för stora för nu, kanske det kan skänkas vidare i nästa baby shower 👍

Vill ni inte ge bort någonting ”materiellt” så kanske ni kan ge bort en middag lagad av ingen mindre än er själva? 😃 Alla föräldrar vet ju hur jobbigt det kan vara när natten inte har bjudit på mycket sömn. Det sista man vill fundera på då är matlagning. Kanske att alla gäster till och med kan turas om att bjuda på en middag i veckan under de första månaderna? 😊

Det är ju också väldigt vanligt att den blivande föräldern får en blöjtårta- praktiskt, fint och kul! Här i kan ni även passa på att gömma in några av presenterna, så blir det lite extra roligt i det redan väldigt roliga 🙌 Här kan ni läsa mer om hur ni kan göra en egen blöjtårta <3

 

📸:chrystlo37