Vi tipsar om favoritprodukter inför förskole- och skolstart!

Nedan har vi samlat ihop lite tips på några av våra favoritkläder, favoritprodukter och favoritspel som passar perfekt inför både förskole- och skolstart.

Praktiska regnställ 
Inför skolstart gäller det att förbereda sig inför alla typ av väder, och eftersom att barnen växer så det knakar behöver garderoben förnyas.

Didriksons färgglada och vattentäta plagg ger barnen frihet att leka och busa oavsett väder, regnet kommer ju att dyka upp (förr eller senare 😉) Vi skulle rekommendera modellerna Waterman i Augusti-September och Boardman Fleece set i Oktober-November.

Bekväma ryggsäckar
Beckmann har massor av bekväma, snygga och flexibla ryggsäckar för barn i alla åldrar! Oavsett om du önskar hitta en väska till ditt minsta barn, eller om du istället har äldre barn där ni behöver en väska som får plats med saker att ha både under skolan och för aktiviteter efter skolan – så hittar ni det i vår back-to-school-kampanj. Välj bland massor av ryggsäckar i olika modeller och storlekar ❤

Snabba sneakers 
Smidiga och sköna skor är a och o för att kunna springa runt på rasterna. Bisgaards sneakers är praktiska med sina kardborrband som ger en anpassningsbar passform och underlättar vid på- och avtagningen av skon. Skorna har dessutom en god andningsförmåga!

Roliga aktivitetsspel 
Pussel och spel som är lika lärorika som de är roliga. Låt barnet lära sig läsa, skriva och räkna samtidigt som de har skojigt! Med roliga teman från kända karaktärer inspirerar det barnen ännu mer till utveckling. Får man inte nog med att lära sig saker i skolan, är Egmonts roliga aktivitetsspel perfekta!

Nedan har vi samlat ihop ett kollage med några av favoritprodukterna inför skolstarten!

2018-08-14_Kollage.jpg


1. Didriksons Spray Regnställ 2. Didriksons Boardman fodrat regnställ 3. Didriksons Waterman regnställ
4. Beckmann ryggsäck 5. Beckmann ryggsäck lila 6. Bisgaard army green 
8. Bamse aktivitetsspel  9. Kärnan Pussel Ubongo 10. Kärnan -Mitt första Memo

 

 

__________________________
emejan