Bästsäljande pooler just nu!

Med våra pooler och vattenleksaker kan barnen svalka sig samtidigt som de har skojigt! I dagens inlägg listar vi våra favoriter när det kommer till just pooler och vattenleksaker.

På vår hemsida hittar ni pooler för alla i familjen, i alla storlekar, modeller och i alla prisklasser! Välj och vraka bland allt från små och smidiga babypooler till större ovanmarkpooler och härliga spapooler!

vattenlek_aquaplay_780X500.jpg

1. Babypooler
Det som är extra bra med just babypooler är att de inte tar speciellt mycket plats, vilket gör att de passar alldeles utmärkt till både små och stora ytor. Denna härliga pool kommer från Bestway och passar med sitt skojiga vattenland perfekt för bebisar och yngre barn. Dessutom ingår flera spännande och färgglada vattendjur!

En annan storfavorit är den här otroligt praktiska babypoolen, även den från Bestway. Med sin mjuka och uppblåsbara botten sitter era minstingar bekvämt, samtidigt som det är superlätt att blåsa upp och tömma poolen på luft. Och ni, kolla vilket galet bra priset!

2. Ovanmarkpooler
Vem vill inte ha lyxen att kunna svalka sig i sin egen pool? För de lite större utrymmena rekommenderar vi denna ovanmarkpool Bestway Steel Pro Pool, som monteras enkelt och smidigt – perfekt för varma sommardagar! Med poolen kommer även filterpump och reperationslappar.

Vi alla vet hur viktigt det är att skydda sig mot solen, vilket kan vara lite svårt när man ska bada utomhus. Den här Bestway-Poolen har ett perfekt UV-tak som skyddar från solens starka strålar och gör sig lika bra på stora ytor som lite mindre.

För er som önskar en så smidig och funktionell pool som möjligt är det Bestways Fast Set Pool som gäller. Poolen monteras snabbt, tar inte upp massor av plats och kräver inte mycket jobb att blåsa upp, smidigare pool får man leta efter!

Få en äkta spa-känsla med din alldeles egen bubbel-pool. På vår hemsida finns det flera olika modeller att välja mellan men vår favorit är Bestway Lazy-Z-Spa Pool eftersom att den får plats överallt på grund av sin smidiga storlek. I denna fantastiska pool kan du och familjen njuta av en vattentemperatur upp till 40 grader vilket styrs genom den digitala kontrollpanelen som installeras enkelt. 

3. Äventyrspooler
Den här kategorin är en solklar favorit hos barnen! Låt er trädgård bli ett helt vattenland med denna fantastiska äventyrspool Bestway H20GO. Ni blåser upp den på mindre än två minuter tack vare den medföljande GFCI-pluggen. Hela fortet är stabilt och fästs stadigt i marken, samt ett säkerhetsnät är uppsatt kring den högsta punkten. Åk kana, klättra och bada loss i detta kuliga vattenland!

4. Badmadrasser och vattenleksaker
Sist men inte minst, får vi ju så klart inte glömma av vårt fantastiska utbud av badmadrasser. Märket Intex har flera skojiga alternativ, till exempel detta Ride-On flygplan som också har en inbyggd vattenpistol, skoj skoj!

En av våra storsäljare är AquaPlay Amfie World, en fantastiskt rolig vattenleksak som även är det största kanalsystemet från AquaPlay. Med flera olika lekstationer, och det tillkommer flera spännande tillbehör så som en lyftkran, slussar, broar och ramper. Bättre än så blir det knappast!

Självklart ska vi inte glömma någonting så roligt som vattenslides! Det är bara att rulla ut banan och koppla in trädgårdsslangen så är man good to glide!

 

aquaplay_780X500.jpg

Ni hittar självklart även UV-kläder på vår hemsida!

__________________________________________________________
@miiametsoblog

@ekaterinaandersen

@mytwins_and_i