De bästa resevagnarna

Ska ni ut på äventyr i sommar? Då gäller det att ha en barnvagn som är gjord för det också. Säkra, smidiga och billiga barnvagnar gillar vi lite extra mycket. I dagens inlägg listar vi våra topp-5-favoriter när det kommer till vagnar som är lätta att ta med sig.

1. Beemoo Easy Fly Lux, denna sulky väger endast 6,7 kg och blir liten och kompakt hopfälld. Den har ett lättviktschassi i aluminium och punkteringsfria hjul vilket inte är helt fel. Lätt, smidig och lättmanövrerad är vagnens bästa egenskaper. Priset är inte helt fel det heller!

2. Baby Jogger City Mini GT är en lättviktsvagn med den smidigaste hopfällningen på marknaden men samtidigt väldigt säker så klart. Du fäller ihop vagnen enkelt genom att lyfta remmen ”fold” som sitter i sitsen. Vagnen har dessutom utsetts till bäst-i-test!

3. Baby Jogger City Tour Lux Sulky är en multifunktionell och kompakt vagn som tar liten plats i hopfällt läge. Den har ett passande bärhandtag som gör det enkelt för dig att ta med vagnen på resan. Sist men absolut inte minst, sittdelen är vändbar = älskar!

4. Cybex Eezy S Sulky är den perfekta ”on-the-go” vagnen. Smidig och bekväm som trots sin nätta storlek har utrymme för liggdel eller babyskydd vilket gör att den kan användas från födseln till ungefär 4 år.

5. Moweo Easy Travel+ Sulky är rymlig och stabil men samtidigt lätt barnvagn. Den manövreras enkelt och har låsbara swivelhjul framtill. Suffletten har en smart tittlucka som gör det enklare för dig att hålla ett extra öga på ditt barn.

 

Det finns även en hel del smarta tillbehör till barnvagnar som är så bra life hacks! Här kommer lite tips på måste-ha-grejer till barnvagnen som samtidigt också kan vara riktigt snygga.

  • För det första, en mugghållare är A och O för att kunna dricka sitt kaffe och gå med vagnen samtidigt. Det är bara att ställa ifrån sig muggen när man behöver manövrera vagnen lite extra.
  • När utrymmet i vagnen inte räcker till finns dessa hängkrokar som du kan använda för lite extra avlastning, de fästs smidigt med hållbara kardborreband.
  • Skydda ditt barn extra mycket mot väder och vind med en stilfull barnvagnsgardin från vårt populära märke Petite Chérie. Även under de kallare årstiderna skiner solen därför är det så perfekt att denna har UV skydd samtidigt som den håller kylan på avstånd.
  • Matcha barnvagnsgardinen med ett praktiskt förvaringsfack som enkelt hängs på barnvagnshandtaget med kardborrefästen. Här finns sakerna snabbt till hands när man behöver dom.
  • Gör det extra kul för ditt barn med en skojig barnvagnsratt. Sätt fast den i frontbygeln på vagnen sen är det bara att tuta och köra!

 

______________________________________
@verena_1810