Julklappstips för barn i alla åldrar

På vår hemsida hittar ni en hel guide med julklappstips för barn i alla åldrar. I dagens inlägg lyfter vi tre produkter ur varje ålderskategori som vi tycker extra mycket om!

Hela vår julklappsguide hittar ni här! I slutet av inlägget hittar ni dessutom två produkter som i år utsetts till Årets Leksak respektive Årets Babyleksak – självklart är även de supertips för den som julklappshandlar.

0-2 år

0-2.jpg
LEGO DUPLO 10884 Mina Första Balansdjur

Moweo Playful Lära-Gå-Stol (från 6 mån)
En gåstol är perfekt när barnet tränar på att använda sina ben för att ta sig fram på egen hand! Just denna är försedd med både ljus- och musikfunktion, och kan användas barnmatstol om du avlägsnar lekbordet.

VIGA Plocklåda (från 12 mån)
Vad sägs om en plocklåda med 12 färgglada delar, som tränar både motorik och logiskt tänkande? Perfekt julklapp säger vi i alla fall!

Starplay Rutschkana (från 1 år)
När det är dags för premiäråket passar denna roliga rutschkana! Den är dessutom gjord för både inomhus- och utomhusbruk.

3-4 år

3-4.jpg
Classic World Tågbord 90 Delar, Grå
 

Alice & Fox Frukostset (från 3 år)
Får det lov att vara lite nybryggt kaffe och en rostad macka med marmelad? Detta fina och detaljrika frukostset i trä har det som behövs för en mysig frukostbjudning.

Alex’s Garage Radriostyrd brandbil (från 3 år)
Tuuuuut tuut, här kommer alla små livräddares drömjulklapp! En cool och radiostyrd brandbil dessutom kan spruta vatten.  

Bosch Verktygsset (från 3 år)
Nu behöver ni inte längre ringa efter snickare när någonting behöver fixas! Detta set innehåller nämligen hela 36 delar nödvändigheter – hjälm, borr och såg, till hammare, skruvmejsel och skiftnyckel.

5-7 år

5-7.jpg
Hobie & Bear Leksaksgitarr, Teal

Fippla Jordglob med djurmotiv (från 5 år)
Vi vet att det finns massor av djurvänner därute, och till dem är den här jordgloben som visar var i världen djuren lever, en optimal julklapp!

Crea Bella Mega Pärlset (från 5 år)
Någonting som har varit väldigt populärt sedan vi själva var små är ju pärlor i alla slags former och färger – bara att förbereda er på att få massor av vackra armband och halsband!

Alga Spel Den Försvunna Diamanten (från 6 år)
Här har vi en riktig klassiker när det kommer till sällskapsspel! Inte så konstigt eftersom att den både är spännande och passar alla i familjen i jakten efter världens största diamant!

8-12 år

8-12.jpg

Art Park Målarlåda med staffli (från 6 år)
Här har vi målarsetet som innehåller allt du behöver för att bli nya Picasso! Det medföljer alla möjliga målarredskap och ett inbyggt staffli - vilket gör att setet enkelt kan plockas med dit kreativiteten finns.

STIGA Zap TZ Tricksparkcykel (från 7 år)
En trickscooter från STIGA är ett måste för alla som älskar! Tack vare scooterns dämpning fungerar den till rampkörning, avancerade tricks och riktigt coola stuts!

Tactic Rappa på (från 8 år)
Är du ute efter något som ni kan göra tillsammans? (Rappa på) att klicka hem detta roligt kluriga ordspel för hela familjen. Ett sällskapsspel som kommer att leda till många skratt!

Ravensburger GraviTrax (från 8 år)
Med kulbanesystemet GraviTrax från Ravensburger går det att bygga en hel värld av kulbanor! Vi förstår gott varför det här vunnit utmärkelsen Åretsleksak 2019 – en både lite klurig och rolig julklapp. Det finns massor av expansioner som går att komplettera med efter hand för maximal bygglädje!  

Årets Babyleksak 2019 är…
22222.jpg

BRIO Radiostyrd bil (från 2 år)

Låt oss presentera Årets Babyleksak 2019! Denna radiostyrda racerbil från BRIO styrs smidigt med fjärrkontroll. En garanterad favorit för små fingrar!

 

Vill du ha ÄNNU FLER tips? Kolla in hela vår guide för julklappstips här
 

 

 

_____________________________________________________________

https://www.alltomleksaker.se/nyheter/arets-leksak-2019/