Våra fem favoritåkpåsar i olika prisklasser!

Det finns flera varianter av åkpåsar – vilken åkpåse passar bäst för just dig och ditt barns behov? Det hjälper vi er att ta reda på i dagens inlägg!

På vår hemsida hittar ni ett brett sortiment av vattentåliga, slitstarka och värmande åkpåsar upp till fyra års ålder. Självklart finns det även flera olika färger, mönster och utseenden att välja mellan. Någonting för alla smaker helt enkelt. Klicka här för att komma till alla åkpåsar!

Till att börja med är åkpåsens syfte att skydda mot blåst och kyla, samtidigt som den ska hålla barnets egen värme inne. En åkpåse har alltså egentligen samma funktion som en overall, men kan vara något viktigare för de yngre barnen som inte rör på sig så mycket. Det är även smidigt med en åkpåse under shoppingrundan när du vet med dig att ni kommer att befinna er både inne och ute, då du slipper klä av ditt barn overallen varje gång ni är inne.

Vilken åkpåse passar just er? Här tipsar vi om fem favoriter i olika prisklasser!

Den prisvärda allround-åkpåsen
Söker du en åkpåse att använda året runt för ett bra pris så är 2ME Åkpåse Båstad att rekommendera. Materialet är i bomull med ett innerfoder av fleece och med hjälp av dragkedjan vid huvudet kan du forma en ’’luva’’ till barnet.

Klassisk och populär åkpåse
Har du många vagnar du vill kunna använda din blivande åkpåse i föreslår vi Petite Chérie Essence. Det här en klassisk vinteråkpåse som har allt du kan önska till en riktigt billig peng! Varm stoppning, fluffig teddypäls, två dragkedjor på vardera sida, en insida med uttag för 5-punktssele OCH passar de flesta barnvagnarna på marknaden!

Åkpåsen med unikt mönster
Nordbjørn Åkpåse Fox passar dig som vill sticka ut med ett unikt mönster - piffar upp barnvagnen samtidigt som det är ett roligt mönster för barnet att titta på. Förutom den snygga designen är denna åkpåse även väldigt praktisk med sin varma stoppning, dragkedja på vardera sida och utformad att passa de flesta barnvagnarna på marknaden.   

Den stilrena åkpåsen för vintersäsongen
Minusgrader där ni bor? Då kommer den stilrena åkpåsen i merinoull Nordlys Åkpåse Wool att värma gott! Denna vinteråkpåse har ett nordiskt och avskalat utseende som passar dig som söker en snygg åkpåse, som fortfarande värmer och är vattenavvisande.

Åkpåsen som håller länge
Voksi Urban Åkpåse är en modern vinteråkpåse av hög kvalitet som kan användas i flera år. Här medföljer två olika överdelar som kan bytas ut i takt med att ditt barn växer, alltså går åkpåsen att använda upp till 4,5 års ålder. Utöver att påsen kan utvidgas så är den i 100% ull, har öppningsbar fotände för justering av temperatur samt dubbla dragkedjor som gör det enkelt att knäppa av överdelen helt.

Missa inte att även spana in vårt inlägg om hur du väljer rätt åkpåse! Där kan ni läsa mer djupgående om åkpåsar och vad som kan vara bra att tänka på innan du köper en?

Åkpåsar Version 2 v2.png1. 2ME Åkpåse Båstad 2. Petite Chérie Essence åkpåse 3. Nordbjørn Åkpåse Fox 4. Nordlys Åkpåse Wool 5. Voksi Urban Åkpåse 

nordlys-åkpåse_780X500.jpg
Nordlys Åkpåse Grey

 

________________________________________________

@nathaliefaulseit