Joolz barnvagnar

Joolz barnvagnar är det snabbväxande, holländska företaget som tillverkar hållbara barnvagnar i en stilren design. Företaget är grundat och drivs av föräldrar med en gemensam vision: att positiv och hållbar design kan göra skillnad. De skapar ergonomiska och säkra barnvagnar av hög kvalité och för varje barnvagn de säljer så planterar de ett träd i Joolz birth Forest.

Joolz barnvagnar tillverkar produkter för familjer som värdesätter sådant som hög kvalité, genomtänkt design och produkter med allra främsta säkerhet. Deras barnvagnar är designade för en sund och hållbar livsstil och skapar innovativa lösningar som ger nya möjligheter för både föräldrar, barn och miljön. Hos oss hittar du ett brett utbud av Joolz sortiment och bland annat deras populära barnvagn Joolz Day³, deras praktiska skötväskor, mysiga åkpåsar och mycket mer. Här kommer du till hela Joolz sortiment.

Förstabild-joolz-geo2-green.jpg

Joolz Geo² Duovagn, Marvellous Green

 

5 saker du inte visste om Joolz

 1. Återanvändningsbara förpackningar
  Varenda produktförpackning, från Joolz barnvagnar till Joolz accessoarer, kan förvandlas till kreativa produkter för barn att leka med eller användas som dekoration till barnrummet. Förvandla förpackning till ett fågelhus, en ren eller en lampa. Så vad du än gör, kasta inte förpackningen.
 2. Joolz Birth Forest
  Med familjen och miljön i åtanke planterar Joolz ett nytt träd för varje ny registrerad Joolz-vagn och Joolz-bebis.
 3. Hållbara material
  Unik och stilfull design med exklusiva detaljer som bygel och handtag i fuskskinn ger ett direkt ha-begär. Men viktigast av allt är de högkvalitativa materialen som gör Joolz barnvagnar hållbara och håller länge. De använder återvunna plastflaskor för några av deras textiler, och Essentials-kollektionen är gjord av 100% mjuk, ekologisk bomull. Bra för miljön, ännu bättre för din minsting.
 4. Joolz Ergonomiska barnvagnar
  Vagnarna är ergonomiskt byggda och sittdelen är högt placerad för att inte belasta ryggen men även för att komma nära barnet. Vagnarna går dessutom enkelt att fälla ihop med framåtvänd sittdel, vilket gör den smidig vid transport.
 5. Livstidsgaranti
  Joolz livstidsgaranti är precis som deras produkter – tidlös. Registrerar du din nya Joolz barnvagn på deras hemsida inom sex månader efter köpet så är du redo att njuta av bekymmerslösa promenader under en hel livstid. Gäller på ett urval av deras barnvagnar.

 

Vilken av Joolz barnvagnsmodeller passar din familj?

Joolz Day+  

Vagnen som både är lätt att se på och lätt att använda. Det här är en prisbelönad designvagn som både är smart, mångsidig och bekväm. Det senaste tillskottet i Joolz familjen som kommer i flera snygga färger. Vagnen lever upp till alla förväntningar du har på en barnvagn och med Joolz Day+ complete set Duovagn är ditt barn fullt utrustad från start till förskoleåldern.

Joolz Day³ Duovagn

Det här är en av de populäraste vagnarna från Joolz. Både ligg- och sittdelen har en ergonomisk design som ger stöd åt ditt barns rygg och nacke i alla positioner, så att ditt barn alltid ligger och sitter bekvämt i vagnen. Handtaget kan enkelt justeras för att anpassas efter din längd, liggdelen har en bekväm madrass med bra andningsförmåga som hjälper ditt barn hålla rätt temperatur och när det är dags att byta till sittdelen är den vändbar med en stor, skyddande sufflett. Med sin långa livstid och smarta finesser är Day³ det perfekta tillskottet till familjen.

Förstabild-joolz-day3.jpg

Joolz Day³ Duovagn

Joolz Geo²

Vagnen som ger dig frihet att utforska. Den här allt-i-ett och terrängvagnen rullar fram smidigt på alla typer av underlag. Joolz Geo² är dessutom vagnen som kan växa med din familj och göras om till en duo-barnvagn. Även här har liggdelen en bekväm madrass med bra andningsförmåga och en vändbar sittdel med en skyddande, stor sufflett.

Förstabild-joolz-geo2-black2.jpg

Joolz Geo² Duovagn

Joolz Hub

Vagnen för stadsbon. Joolz Hub är utformad för att få ut det mesta av det urbana livet och är speciellt designad för trånga stadsmiljöer. En kompakt, bekväm och lättmanövrerade barnvagn som ger dig ultimat stadsfrihet. Fälls snabbt och enkelt ihop och med det medföljande axelbandet kan du enkelt bära med dig vagnen på ett smidigt sätt på trånga bussar, spårvagnar eller tunnelbanor. Den ergonomiska sittdelen kan fällas i sex olika lägen så att ditt barn sitter bekvämt oavsett om hen är vaken eller sover och den stora suffletten skyddar mot sol och regn.

Förstabild-joolz-hub.jpg

Joolz Hub Sittvagn, Classic Blue

Förstabild-joolz-hub-grey.jpg

Joolz Hub Sittvagn, Gorgeous Grey

Joolz Aer

En till vagn för familjer i stadsmiljöer är sulkyn Joolz Aer. Det lättviktiga chassit fälls både enkelt ihop och upp snabbt med bara en hand och tack vare det medföljande axelbandet är den enkel att transportera då det bara är att slänga den över axeln. Den ergonomiska sitsen har ett ryggstöd som kan ställas i tre positioner och den stora suffletten skyddar mot sol och regn samt har paneler i mesh för bra luftcirkulation.

Förstabild 3.png

Joolz Aer Sulky, Delightful Grey

 

Spana in hela Joolz utbud hos oss på Jollyroom genom att klicka här.

 

________________________________________________

www.joolz.com