Natural Motion – den elektriska bröstpumpen från Philips Avent

För vissa är amning något lätt och naturligt, för andra kan det vara mer problematiskt. En bröstpump finns till att få igång mjölkproduktionen, lätta på trycket vid mjölkstockning eller överfulla bröst. I dagens inlägg presenterar vi Philips Avent nya, eftertraktade och innovativa elektriska bröstpump – Natural Motion.

Inspirerad av barn. Effektiv för föräldrar.

Philips Avent utvecklar produkter genom omfattande forskning och kliniska tester. Detta för att kunna erbjuda småbarnsfamiljen trygga och praktiska hjälpmedel för att förenkla vardagen. En av dessa eftertraktade produkter är bland annat den elektriska bröstpumpen Philips Avent Natural Motion. Denna nya innovation är inspirerad av barn och effektiv för föräldrar. Pumpen härmar barnets naturliga press- och sugteknik vid amning, vilket ger ett snabbare mjölkflöde. Den anpassar sig varsamt till storleken och formen på din bröstvårta samt skapar ett optimalt mjölkflöde.

Klicka här för att komma direkt till hela Philips Avent sortiment.


3.png

Philips Avent Natural Motion

5 smarta funktioner och anledningar till att välja Philips Avent Natural Motion

1. Anpassar sig efter bröstvårtan

En storlek passar alla. Alla bröst har olika storlek och form, och därför kan silikonkudden varsamt böjas och anpassas till just din bröstvårta. Den passar 99,98 % av alla bröstvårtor.

4.png

2. Sitt bekvämt

Känn dig bekväm när du pumpar. Tack vare designen som är utformad så att du kan sitta upprätt i stället för att luta dig framåt kan du känna dig avslappnad.

1.png

3. Anpassa pumpen efter dina behov

Finjustera varje session efter dina behov med en mängd olika inställningar för stimulering och pumpning. Bröstpumpen erbjuder 8 stimulerings-nivåer och 16 pumpnivåer – för att pumpen ska kunna anpassas efter just dig och dina behov.

5.png

4. Enkel att rengöra och installera

Det slutna pumpsystemet innebär att mjölken inte kommer ut ur en slang eller rör, vilket gör att det blir mindre att rengöra. Färre delar gör det dessutom enkelt att sätta ihop pumpen igen.

6.png

5. Spara dina favoritinställningar

Bröstpumpen kommer automatiskt ihåg dina senaste inställningar, så allt du behöver göra är att sätta dig ned och trycka på start. Pumpa när och var du vill tack vare den tysta motorn med en slimmad design. Endast användning med sladd.

7.png

Du får dessutom med Natural nappflaska 0m+ när du köper bröstpumpen. Den breda, bröstvårtsformade dinappen uppmuntrar till ett naturligt grepp och gör det enkelt att kombinera amning och flaskmatning. Nappen är dessutom extra mjuk och flexibel samt kommer med ventiler som är framtagna för att minska tecken på kolik och obehag. Ventilerna är utformad så att ditt barn sväljer så lite luft som möjligt.

8.png

Natural nappflaska 0m+

 

Fler smarta tillbehör från Philips Avent är bland annat deras 2-pack med BPA-fria bröstvårtsskydd för behagligare och skonsammare amning, deras mjuka amningsinlägg, eller deras smarta napp- och flaskborste.

 

Klicka här för att komma till hela Philips Avents utbud.