Topp 5 populäraste leksakerna just nu

Favoriter har vi alla. Om det så gäller maträtter, kläder eller aktiviteter. Många av våra härliga små knattar där hemma har med stor sannolikhet en leksak som de gärna ägnar sig lite extra åt. Vi frågade våra följare på Instagram om deras barn hade en favoritleksak. Här kan du läsa topp fem mest populära svaren! Kanske är ditt barns favorit med på listan i någon kategori?

 

Leksakskök

En stor favorit bland svaren var det kära leksaksköket https://www.jollyroom.se/leksaker/lilla-hemmet/leksakskok-spisar. Här kan barnen fixa och trixa med allt möjligt som de ser vuxna göra där hemma. Laga mat eller kanske bjuda dig på lite fika (https://www.jollyroom.se/leksaker/lilla-hemmet/leksaksmat-kakor/kids-concept-tarta-rosa)? En mysig lekaktivitet för stora som små.

Bilar & tåg

Vi kan skriva om leksaksbilar i all oändlighet och i alla dess former. Allt från små för bilmattan (https://www.jollyroom.se/leksaker/leksaksbilar-fordon/smabilar ), till gåbilar (https://www.jollyroom.se/leksaker/trampbilar-gabilar/gabilar ) och till den nu så populära elbilen (https://www.jollyroom.se/leksaker/elbilar-elfordon ). Bilar är helt enkelt en mycket omtyckt leksak för många barn. Om vi ska fortsätta i samma spår, så är även tåg (https://www.jollyroom.se/leksaker/tagbanor-lekbord ) en stor favorit! Det kan handla om endast fordonet, men även att bygga banor som tågen kör på.

Lego & Duplo

Lego (https://www.jollyroom.se/varumarken/lego) & Duplo (https://www.jollyroom.se/lego/duplo) ger oändligt med möjligheter vad som kan byggas och skapas. Det kan till exempel vara ett hus, en bil eller en hel stad. Det är också någonting som passar de flesta åldrarna. Duplo kan vara extra bra för lite yngre barn och Lego för de äldre.

supermariotrends.png

Super Mario 71360 Äventyr med Mario – Startbana https://www.jollyroom.se/leksaker/byggsatser-lego/byggsatser/lego-super-mario-71360-aventyr-med-mario-startbana

 

Bollar

Bollar av olika slag var ett annat poppis svar från våra följare. Bollhavet (https://www.jollyroom.se/leksaker/bollhav) är en omtyckt uppstickare i den här kategorin. Samtidigt som bollsporter som exempelvis fotboll (https://www.jollyroom.se/sport/bollsport/fotboll) ofta går hem!

bollhavtrends.png

JLY Bollhav 30x90, Grey https://www.jollyroom.se/leksaker/bollhav/jly-bollhav-30x90-grey

 

Dockor & figurer

Babblarna (https://www.jollyroom.se/leksaker/figurer-miniatyrer/ovriga-figurer/babblarna-plastfigurer-6-pack), Skrållan (https://www.jollyroom.se/varumarken/skrallan), dinosaurier (https://www.jollyroom.se/sok?text=dinosaurier), Barbie (https://www.jollyroom.se/varumarken/barbie) och Baby Born (https://www.jollyroom.se/varumarken/baby-born) – listan kan göras lång och slutar inte där! Bland svaren ser vi att dockor och figurer är fina kompisar till barnen och kan vara med på många lekar där hemma.

 

Vi tackar för att vi fick ta del av några favoriter hos våra följare. Det är utan tvekan bara fantasin som sätter gränserna och vi vet alla att våra kära små knattar har gott om sprudlande härlig fantasi!

 

___________________________________________

@3prinssessor

https://www.instagram.com/3prinsessor/

@annikav1903 (BOLLHAV)

https://www.instagram.com/annikav1903/

@celinastamper

https://www.instagram.com/celinastamper/