Julklappstips 2020

Nedräkningen till julafton är här och önskelistorna är fyllda och ivägskickade till tomten. Men självklart behöver tomten hjälp att ro hem klapparna i land och hos oss hittar du paket för både stora och små barn. I dagens inlägg ger vi er våra bästa julklappstips. 

Nu är det jul igen och nu är det jul igen och julen varar väl till påska. Det har blivit hög tid att klicka hem årets julklappar – direkt från soffan. Här har vi samlat några av våra bästa julklappstips för både små och stora. Vill du ta del av hela vår julklappsguide? Tryck här.

Psst… har du svårt att få till julklappsrimmen? Då får du lite hjälp på traven, eftersom dagens inlägg är skrivet på rim. 

 

Julklappar till lilla hemmet

Nu blir det mycket stök, i din småttings egna lilla kök. Massor av gott här går att laga till, allt från kakor och lasagne, till inlagd sill. Knyt fast förklädet på kroppen, för här kommer den lilla kocken att trivas toppen! Lilla hemmet är en populär leksakskategori, för här får barnen öva på vem dem i vuxen ålder kanske vill bli.

julklappstipsViga.png

1. VIGA Brandstation Med Tillbehör (artikelnummer: 10083107) 2. VIGA Leksakskök Med Tillbehör, Rosa (artikelnummer: 10083103) 3. VIGA Leksakskök Med Tillbehör, Turkos (artikelnummer: 10083099)

 

Dockor och träleksaker från Micki

Micki tillverkar leksaker som lockar barn till både lek och lär, och i naturmaterial många av leksakerna är. Detta för högre kvalité och ur miljöhänsyn, här hittar du även lek för den lilla babyn. Bläddra runt bland dockor, dockvagn och dockskåp, till leksaker som kräver lite mer knep och knåp.

julklappstips-Micki.png

1. Micki Senses Bokstavsklossar 36 Bitar (artikelnummer: 895098) 2. Lundby Life Dockskåp (artikelnummer: 895105) 3. Lundby Dockfamilj (artikelnummer: 699823) 4. Micki Senses Plocklåda (artikelnummer: 8950949) 5. Skrållan Try Me, Ljus, 45 cm (artikelnummer: 10078135) 6. Sara Äta-Väta Docka 40 cm (artikelnummer: 10077853)

 

Bygg ihop själv! Dina dockor nu kan vara trygga, när du med Lundy ditt drömdockhus kan bygga. Med de olika dockskåpsmodulerna får du bestämma, hur stort eller litet det blir där hemma.

julklappstips-lundby3.jpg

Lundby Life Dockskåp (artikelnummer: 895105)

julklappstips-micki.jpg

Micki Senses Plocklåda (artikelnummer: 8950949)

Sova, gråta och skratta, leka, mata och natta. Att dockor är populära är något vi vet, det är nästan så att leken blir verklighet. Kanske är du på jakt efter en docka som ändrar humör, ett dockhus, en dockvagn eller andra fina tillbehör?

julklappstips-skrållan.jpg

Skrållan Lillan Try Me Docka Ljus, Blå/Orange (artikelnummer: 10078137)   

 

Populära Barbie och Hot Wheels

Vi älskar Mattel av flera olika orsaker, bland annat är de trots allt störst som tillverkare av leksaker. Här hittar du favoriter som Barbie och Hot Wheels coola bilar, som du finner i flera häftiga stilar. Du hittar även en hel del spel, och kan ni tänka er, av utbudet detta bara är en liten bråkdel. Klicka dig in och hitta ännu mer, bara att bocka av önskelistan uppifrån och ner.

julklappstips-Mattel.png

1. Hot Wheels Track Builder Ultra Boost Kit (artikelnummer: 10080751) 2. Uno Showdown kortspel (artikelnummer: 10086332) 3. Barbie Fab Fantasy Hair Docka (artikelnummer: 10080700) 4. Barbie Karnival Till Konsert Docka (artikelnummer: 10080693) 5. Barbie Docka Face Mask Playset 1 (artikelnummer: 10077729)

 

julklappstips-barbie.jpg

Barbie Docka Face Mask Playset 1 (artikelnummer: 10077729)

 

Klicka här för ännu mer julklappstips!