Nyhet från BABYZEN – YOYO Bassinet

I dagens inlägg presenterar vi en nyhet från BABYZEN – nämligen liggdelen YOYO Bassinet. Fästs enkelt på din YOYO+ eller YOYO² med ett enda klick.

 

YOYO² är uppföljaren till den populära YOYO+ från BABYZEN och erbjuder mer komfort och fler funktioner än tidigare. Med förstärkt chassi, förbättrad fjädring på alla fyra hjul och handtag i konstläder gör att YOYO² blir ännu smidigare och smartare än innan, samtidigt som den fortfarande är lika lätt och kompakt. Vagnen fälls ut och ihop på ett ögonblick, kan bäras på axeln och får plats i de flesta små utrymmen. Ta med YOYO² på tunnelbanan, bussen eller förvara enkelt i bilen. Det här är barnvagnen som växer med ditt barn och finns i flera fina färger.

 Bassinet-yoyo2.jpg

1. BABYZEN YOYO² Liggvagn, Vit/Peppermint 2. Babyzen YOYO Bassinet Liggdel, Peppermint 3. BABYZEN YOYO² Duovagn, Vit/Peppermint

YOYO Bassinet

Men den stora nyheten vi vill presentera är YOYO Bassinet – en ny liggdel som enkelts fästs på din YOYO+ eller YOYO² med ett enda klick. Det här är som en mysig kokong för ditt barn. Ombonad och trygg med stadig form som placeras ovanpå chassit så att du kan vara nära ditt barn. Den är utformad så att luften kan cirkulera fritt samtidigt som din bebis ligger bekvämt på en ventilerande dubbelmadrass. Tack vare sin lätta vikt kan du enkelt klicka på och av YOYO Bassinet utan att väcka din lilla skatt, kan enkelt bäras för hand och kan med trygghet ställas på golvet.

YOYO Bassinet gör livet enklare med sin flexibilitet och enkelhet. Ska du på middag hos vänner? Ta av liggdelen, fäll ihop chassit och låt din minsting ligga kvar i Bassinet när ni äter. När det är dags att gå hem, kan du bära det hopfällda chassit med bärremmen över axeln och YOYO Bassinet i din hand. Ett smidigt sätt att växla mellan "den lilla och den stora världen".

Bassinet-yoyo.jpg

Babyzen YOYO Bassinet Liggdel, Toffee

 

8 fördelar med YOYO Bassinet

  • Ultralätt, väger enbart 3 kg 
  • Ultrakompakt, går att montera isär till halva storleken vid förvaring
  • Bekväm dubbelmadrass med bra andningsförmåga (4,5 cm tjock)
  • Ventilerande skal och sufflett 
  • Stabil bas med lock 
  • Inre fickor för extra förvaring 
  • Vattenavstötande och UV-skyddande tyg (UPF 50+)
  • Passar till både YOYO² och YOYO+ 

 

Du hittar YOYO², YOYO Bassinet liggdel och flera andra av BABYZENs populära produkter hos oss på Jollyroom. Tryck här för att komma till hela deras sortiment.

 

___________________________________________

reirei.se/sv/varumarken/babyzen