Vagnar för den aktiva familjen

Dags att bege er ut på nya äventyr med familjen? Oavsett om det är på hemmaplan eller om ni ska längre bort så har varumärket Thule vagnen för den aktiva familjen. I dagens inlägg tipsar vi om tre av deras sportiga vagnar.

 

Oavsett om du vill promenera, cykla, jogga eller åka skidor så är det ännu roligare om du kan dela dina aktiva favoritintressen med ditt barn. Då är Thules multisportvagnar perfekta, under alla årstider och vart du än vill kunna ta dig. Men Thule har dessutom några riktigt bra vardagsvagnar för den aktiva familjen.

Vill du spana in hela Thules sortiment direkt? Tryck här.

 

Thule Spring - För stadsborna

Gör vardagen enklare med den funktionella barnvagnen Thule Spring. Det här är en barnvagn du kan använda varje dag som snabbt och enkelt fälls ihop med enhandsgrepp, är enkel att förvara eftersom den tar så lite plats samt är perfekt anpassad för stadsmiljö med dess stora hjul och kompakta design. Med Thule Spring kan du och ditt barn njuta av tillvaron – hela dagen, varje dag.

Förstabild-thule-spring2.jpg

Thule Spring Sittvagn, Grey Melange

 

Thule Glide 2 - För löparen

Denna vagn passar dig som gillar att springa, då den är specifikt utformad för löpare. Här kan du ta med ditt barn på härliga joggingturer, oavsett vilken typ av terräng du föredrar. Thule Glide 2 är en vagn med en aerodynamisk lättviktsdesign samt säker och bekväm för den lilla passageraren med fixerat framhjul och inbyggd handbroms. Det är dessutom en vagn som enkelt kan fällas ihop med en hand för enkel, kompakt förvaring och transport.

Förstabild-thule-glide2.jpg

Thule Glide 2 Joggingvagn, Jet Black

 

Thule Sleek - För den flexibla

Den här vagnen är för familjen som söker en flexibel barnvagn. Thule Sleek anpassas efter dina behov och genom att köpa till en sittdel eller liggdel kan vagnen växa med familjen. Vagnen är i en nätt design som fungerar bra i stadsmiljöer. Men den har dessutom punkteringsfria, skumfyllda bakhjul som, tillsammans med vagnens fjädring, ger mjuk körning även i tuffare terräng. Har du tvillingar eller barn i nära ålder? Då är även denna vagn perfekt eftersom den finns som syskonvagn.

Förstabild-thule-sleek.jpg

Thule Sleek Syskonvagn Inkl. Liggdel, Grey Melange

 

Du kan även spana in Thules breda sortiment av skid- och cykelvagnar – perfekt för dig som älskar fart fläkt.