Testvinnande smartklocka för barn ökar kommunikationen med föräldrarna.

XPLORA 4 är en testvinnande smartklocka för barn, just för att den har funktioner som inte en vanlig smartklocka har. XPLORA är nämligen en mobiltelefon för barn och som passar perfekt för föräldrar som ännu inte är redo att ge sina barn en smarttelefon, men som ändå har behovet av att hålla kontakten i vardagen. Nu hittar du dessa smarta klockor hos oss på Jollyroom, till riktigt påskiga priser.

 

Hur fungerar XPLORA 4?

Med XPLORA 4 kan barnen ringa, skicka meddelanden, ta bilder och utforska världen. En trygg klocka som underlättar vardagen, både för ditt barn och dig som förälder. Genom den tillhörande föräldrar-appen XPLORA 4 GO godkänner du som förälder alla kontakter så att inga okända kan ringa till klockan. Det går även att registrera trygga zoner så att man får en notis i appen när barnet lämnar den, och man kan se var barnet befinner sig genom kartfunktionen. XPLORA 4 har ingen åtkomst till internet eller sociala medier, så du som föräldrar behöver inte oroa dig för internetsäkerhet eller beroendeframkallande appar.

 

Ska ni hitta på något roligt på påsklovet?

Påsklovet är ett bra exempel på hur XPLORAs smartklockor kan användas. Ett lov fyllt av aktivitet och äventyr som till exempel utförsåkning, utomhuslek eller besök hos kompisar. Då är det extra tryggt att kunna hålla kontakten. XPLORA sitter säkert på armen och är inte lika lätt att tappa bort eller glömma som en vanlig mobiltelefon. Du som förälder kan som sagt se var barnet befinner sig genom föräldrar-appen eller bara slå en signal. Detta innebär ökad frihet för både barn och föräldrar, naturligtvis inom rimliga gränser, beroende på barnets ålder och såklart vad man känner sig bekväm med.

 

Teknik anpassad till barnen

XPLORA följer riktlinjerna i enlighet med GDPR och respekterar och värnar om din och ditt barns integritet.

Mobilklockan är en säker produkt för barn och ska bidra till att underlätta vardagen genom att öka kommunikationen. Utan tillgång till internet får barnen en enkel och trygg introduktion till den tekniska världen. En grund baserad på kunskap och förståelse innan de är tillräckligt stora för att hantera mer avancerad teknik. Låt barn få vara barn så länge som möjligt.

 

Lek och aktivitet

XPLORA vill hjälpa till att aktivera barn och minska stillasittande skärmtid, därför har de lanserat aktivitetsplattformen #GOPLAY! XPLORA-klockans stegräknare kan anslutas till plattformen där stegen omvandlas till XPLORA-mynt som sedan kan bytas in mot roliga produkter. GOPLAY-plattformen har flera olika tävlingar, spel och kampanjer i påsk som barnen kommer att älska!

 

För att lära dig mer om XPLORA, spana in dem på Instagram och Facebook. Och för att komma till hela XPLORAs sortiment hos oss på Jollyroom, tryck här