Axkid ONE – bilbarnstolen för hela barndomen

Vi är glada över att kunna sälja Axkids säkraste bilbarnstol någonsin hos oss på Jollyroom. Axkid ONE - den enda bakåtvända ISOfix bilbarnstolen i världen som är godkänd enligt i-Size reglementet hela vägen upp till 125 cm/23 kg eller ca: 7 års ålder.

För några år sedan bestämde sig Axkid för att de ville skapa något unikt när det kommer till kategorin bilstolar. De slog på stort och bestämde sig för att bygga världens säkraste ISOfix bilbarnstol. Efter mer än 150 krocktester i laboratorier och över 1000 datorsimuleringar så var den här. Axkid ONE – bilbarnstolen som sätter en helt ny säkerhetsstandard i branschen.

Axkid ONE har efter sin lansering vunnit flertal olika priser. Visste du exempelvis att Axkid ONE blev utsedd till årets babyprodukt samt årets säkerhetsprodukt år 2020? Den blev dessutom utsedd till den bästa bilbarnstolen enligt Råd och Rön och vinnare av ADAC-testet. Det här gör Axkid ONE till världens säkraste ISOfixstol och vi är stolta att denna säkra bilbarnstol går att köpa hos oss på Jollyroom. Tryck här för att komma till Axkids sortiment.

 

Axkid ONE

Axkid ONE är den enda bakåtvända ISOfix bilbarnstolen i världen som är godkänd enligt i-Size reglementet hela vägen upp till 125 cm/23 kg eller ca: 7 års ålder. Detta innebär att ditt barn kan åka bakåtvänt upp till 3 år längre än existerande ISOfix stolar på marknaden. Bakåtvänt är det säkraste sättet för barn att åka bil, hela vägen upp till 6–7 års ålder. Ju längre barnet åker bakåtvänt, desto bättre.

 

En bilbarnstol för hela barndomen

Med den extra babydynan och möjligheten till att vinkla stolen 42 grader så fungerar Axkid ONE som ett säkert babyskydd de första månaderna. Det här gör som sagt att du kan använda stolen redan från nyfödd till och med att barnet är cirka 7 år.

axkidone-1.png

Axkid ONE Bakåtvänd Bilbarnstol, Brick Melange

Innovativ svensk design

Axkid ONE har en unik design som är byggd i härdat aluminium och stål som skapar ett skyddande ramverk åt ditt barn. Själva stolen är byggd i ett material som är till för att sprida krafterna optimalt vid en olycka och har dessutom ventilationshål för att hålla ditt barn svalt. Precis som Axkids andra bilbarnstolar så är Axkid ONE utrustad med extra sidokrockskydd kallad ASIP, vilket skyddar ditt barn ytterligare vid en krock från sidan. Hela stolen väger strax under 10 kilo och tillåter som sagt äldre barn att åka bakåtvänt en längre tid.

 

Gott om benutrymme – för både barn och föräldrar

Något som det ofta frågas efter är bilstolar med gott om benutrymme. Axkid ONE är monterad på skenor, vilket tillåter att stolen kan skjutas fram och tillbaka med bara en hand upp till 28 cm – även efter installation. Detta system skapar inte bara ett överlägset benutrymme utan förenklar dessutom installationen av stolen. Förutom att själva stolen är rymlig så hjälper den dessutom till att skapa mer plats till passageraren i framsätet utan att behöva montera ut stolen ur bilen.

 

Säker installation på 30 sekunder

Med Axkids sex enkla steg kan Axkid ONE installeras på bara 30 sekunder. Stolen har en självåtdragande antirotationsbåge med audiella hjälpmedel som berättar när stolen sitter korrekt mot sätet. Om det ändå skulle ta längre tid, får du gratis hjälp online från Axkid.

axkidone-2.png

Axkid ONE Bakåtvänd Bilbarnstol, Brick Melange

Fördelarna och funktionerna är många men nedan summerar våra favoriter:

  • Säker installation på under 30 sekunder
  • En stol att växa säkert i – godkänd upp till ca 125cm och 23 kg.
  • Skjutbar stol som går på skenor – skapar smidighet vid installation med barn i stolen så väl som bästa benutrymmet i klassen.
  • Hög komfort med steglös lutning och 12 höjdnivåer på nackstöd.
  • Flexibel och anpassningsbar vilket gör att Axkid ONE passar i både små och stora bilar.

axkidone-3.png

Axkid ONE Bakåtvänd Bilbarnstol, Brick Melange

 

Vill du läsa mer om Axkid ONE? Tryck här.

 

________________________________________________

www.axkid.com/axkid-one-arets-babyprodukt-2020