Dags för skolstart!

Sommarlovet lider mot sitt slut och nu är det dags att komma in i vardagen igen! Kom i gång med oss på Jollyroom och starta skolan med alla skoltillbehör som kan behövas för en bra skolstart.

 

Bra studiemiljö

En bra studiemiljö är viktig att ha för att lära sig nya kunskaper. Genom att inreda barnrummet med ett praktiskt skrivbord med mycket förvaring blir det lättare att hålla reda på sina pärmar och läxor. Vi på Jollyroom har flera olika typer av skrivbord i alla dess former och storlekar, du hittar hela vårt sortiment här. 

backtoschool-inredning-2021.jpg

1. Minitude Förvaringskorg 2-pack 2. Alice & Fox Nova Golvbokhylla

Bra belysning

Visst är det roligare att göra sina läxor om man har ett eget litet hörn att sitta vid? Skapa en plats för dina små där de kan läsa läxor, pyssla eller rita efter skoldagens slut. Ett tips är att placera en bordslampa på skrivbordet, då kan ni sitta och pyssla även när mörkret smyger sig på.

Klicka här för att bläddra runt bland våra snygga lampor till ert nya hemmakontor.

 

Skoltillbehör

Se till att inhandla alla prylar som kan komma till användning framför skolbänken. Pennor, pennvässare, sudd och skrivblock. Men, något som verkligen är bra att införskaffa sig är ett rymligt pennfack. Bläddra runt bland vårt utbud av pennfack här

backtoschool-skolprylar-2021.jpg

1. New York Yankees Ryggsäck 2. Beckmann Pennfodral Trippel

Snygga och praktiska ryggsäckar

En bra ryggsäck med mycket förvaring krävs för att transportera mappar, böcker och pennor till skolan. Vi har flera olika väskor i varierande märken, mönster och modeller, som även är rymliga och ergonomiska för ditt barns rygg. Vårt stora utbud av ryggsäckar hittar du här.

backtoschool-ryggsäckar2-2021.jpg

1. Nordbjørn Lunar Ryggsäck 7L 2. Nordbjørn Cosmos Ryggsäck 17L

Idrott

Idrott är ett viktigt ämne i skolan, inte bara för musklerna utan även för hjärnan. Konditionsträning ger både ökad koncentration och inlärningsförmåga. För att känna sig bekväm och självsäker på idrotten kan det vara härligt med nya gympakläder. Vi har bland annat gympaskor för alla åldrar samt fina gympapåsar.

backtoschool-sport-2021.jpg

STIGA Dog 6.0 Skateboard

Intressanta böcker

Läsning har en stor betydelse både för barns språkutveckling och för deras förmåga till fantasi och inlevelse. Läsningen bjuder även på nya upplevelser, möten och tankar. Här hittar du flera spännande böcker till din minsting, som ni inte vill missa.

 

Glöm inte att njuta av skoltiden! Det kommer en tid då du kommer att sakna skollivet så se till att ha kul och göra skoltiden värd att minnas. Tänk även på att alla inte har tillgång till skolan och att det finns vissa som drömmer om att få sitta vid en skolbänk och lära sig. Barnfonden är en organisation som är en del av det globala nätverket Childfund Alliance som arbetar med barns rätt att få gå i skolan tillsammans med fokus på hälsa och sjukvård. Läs vår artikel Skolstart med Barnfonden här.

 

___________________________________________

www.skolvarlden.se/artiklar/vassa-hjarnan-med-skolidrott