• BabyJogger-header-1920x700.jpg

Baby Jogger

Baby Jogger har tillverkat babyprodukter av hög kvalitet i över 25 år. Fokus ligger på innovation, design, rörlighet och funktion. Hos Jollyroom hittar du populära barnvagnar som City Tour, City Elite, City Mini Gt och Summit X3.

  • En barnvagn för varje familj

    Varje familj har olika behov när det kommer till barnvagnar och Baby Jogger har därför skapat flera modeller som kan manövrera mängder av olika situationer och miljöer. Så oavsett om du behöver en lättviktig resvagn som Tour City 2 Sulky, en smidig och stabil barnvagn för staden som City Mini GT 2.1 eller en kvalitativ joggingvagn som Summit X3 finns här något för dig!

  •  

    ALLT FRÅN BABY JOGGER

126 träffar.

Baby Jogger – en pålitlig klassiker inom barnvagnar

Baby Jogger har varit en ledande aktör inom babybranschen i mer än 25 år och de levererar babyprodukter av bästa kvalitet. I Baby Joggers design ligger fokus på innovation, funktionalitet och rörlighet för aktiva småbarnsfamiljer vilket de verkligen har lyckats med. Baby Joggers barnvagnar fungerar i alla miljöer och har flera gånger blivit utsedda till bäst-i-test. Utöver högkvalitativa barnvagnar tillverkar de också ett stort sortiment av tillbehör som matbrickor, regnskydd, byglar och liggdelar.


Hitta er nya barnvagn från Baby Jogger från Jollyroom

I vårt stora sortiment av barnvagnar har vi naturligtvis Baby Jogger. Hos oss finner du barnvagnar i många härliga modeller som sulkys, sittvagnar, duovagnar, barnvagnstillbehör och mycket mer. Baby Jogger tillverkar barnvagnar i flera färger, modeller och för olika användningsområden. Ta en titt i vårt bäst-i-test-sortiment av Baby Jogger och hitta ditt barns nya barnvagn som kommer förenkla båda era liv.

Kolla gärna in vårt sortiment av andra produkter som en småbarnsfamilj kan behöva som leksaker, barncyklar, barnkläder, skidor och pottor! På Jollyroom hittar du alltid barn- och babyprodukter till låga priser och med öppet köp i 365 dagar. Om du skulle vara missnöjd med ett köp kan du snabbt och smidigt skicka tillbaka dina produkter för återbetalning. Välkommen in!