• Bloomingville-Header-1920x700.jpg

Bloomingville

Bloomingville skapar stilren och harmonisk inredning till barnrummet. På Jollyroom har vi ett stort utbud av deras kuddar, porslin och tavlor. Bloomingville är ett danskt varumärke som prickar in trender och skapar harmoniska och vackra produkter. Kollektionerna består av dova, härliga färger med inslag av ljust trä. Det är ett populärt märke som syns allt mer i media. Hos Jollyroom har vi ett utvalt sortiment av Bloomingville för att just du ska kunna skapa ett lekfullt och personligt barnrum. 

128 träffar.

Dansk design när den är som bäst

Bloomingville är ett danskt varumärke som skapar inredning och design som lyser upp även de allra minsta barnrummen. Bloomingvilles filosofi är att skapa inredning som bringar lycka och inspiration med varje liten förändring du gör. I deras kollektioner hittar du trendiga och vackra inredningsprodukter och leksaker, med en touch av dansk design – alltid av bästa kvalitet och till ett överkomligt pris. Här finner du klassiska leksaker från Bloomingville som med sin enkla design låter barnets fantasi flöda fritt under lekens gång. För de allra minsta har Bloomingville söta barnserviser och muslinfiltar som passar perfekt att ge bort i doppresent!

Skapa en hög mysfaktor i barnrummet

Inred barnrummet med sköna kuddar i pastell, dekorativa posters och mysiga barnmöbler med fina motiv inspirerade av naturen. Med inredning från Bloomingville skapar du lätt en lugn och harmonisk plats för ditt barn att kunna leka och sova i.

Hos oss finner du alltid inredning till ett bra pris

Vi på Jollyroom är stolta över att erbjuda våra kunder ett brett sortiment från ett varumärke som Bloomingville. Hos oss hittar du allt som behövs för att skapa en mysig och hemtrevlig atmosfär i barnens rum. Här finner du inredning, leksaker och babyprodukter med Bloomingvilles karaktäristiska naturmotiv och inspirerande citat. Vi har flera fina möbler från Bloomingville som lampor, förvaringskorgar, mattor, klockor, tavlor, fina mobiler, vimplar och en massa andra mysiga inredningsdetaljer för att skapa ett ombonat barnrum. Du kan också hitta Bloomingvilles populära lektält och ljusslingor som kommer att bidra ännu mer till mysfaktorn i barnrummet.

Hos oss kan du alltid vara säker på att du finner dina favoriter från Bloomingville till bra priser och med 14 dagars ångerrätt och 365 dagars öppet köp. Du kan därför alltid vara säker på att du gör ett bra köp när du handlar hos oss på Jollyroom.