Bratz

Dockor för alla modeintresserade

Bratz är en serie med trendiga dockor som med sina hippa kläder och coola outfits är mycket populära hos barn över hela världen. Det finns fem olika bratzdockor – Yasmine, Cloe, Sasha, Jade och Raya. Dockornas utseende och tillbehör är unikt för varje docka och symboliserar på olika sätt dockans personlighet och attityd. Bratzdockorna kommer i samlingar av snygga outfits, coola accessoarer och tillbehör som passar olika tillfällen. Tillsammans med Bratz får ditt barn utlopp för sin fantasi och många roliga stunder!


Hos oss hittar du alltid Bratz till ett bra pris

Här på Jollyroom finner du många fina Bratz med olika teman och med en mängd roliga accessoarer samt tillbehör. Vi har märkets mest populära dockor som ditt barn dessutom kan använda tillsammans med andra Bratzprodukter, till exempel en trendig selfiepinne. Med selfiepinnen kan ditt barn ta coola foton med sin mobil ihop med sina vänner och favoritdockor från Bratz. Här finner du alltid ditt barns nya Bratz till nätets bästa pris och med 14 dagars ångerrätt och öppet köp i 365 dagar.

Kolla in vårt stora leksakssortiment om du är intresserad av fler leksaker. Där hittar du barnböcker, byggsatser, lego, leksaksbilar och fordon samt mycket mer. Välkommen in!