Britax Römer Max-Way

Upplev de omtyckta bakåtvända bilbarnstolarna Britax Römer MAX-WAY och Britax Römer MAX-WAY Plus här!
11 träffar.

 

Britax Römer MAX-WAY

Britax Römer MAX-WAY är en PLUS-testgodkänd bakåtvänd bilbarnstol från Britax. MAX-WAY är utformad för att passa det växande barnet – den har flera lutningslägen, justerbart nackstöd och sele. Själva stolen är kompakt för att ge extra benutrymme framtill.
- Bakåtvänd montering för 9–25 kg
- Liten stol – mer benutrymme
- Flexibel montering – trepunktsbälte eller tvåpunkts midjebälte
- Djupa sidokuddar för optimalt skydd
- Fotstöd för extra stabilitet
- Avtagbar klädsel (utan att selen behöver tas av)
- Förankringsremmar för montering av klädsel ingår

Åldersrekommendation: 9 månader – 6 år.

Britax Römer MAX-WAY Plus

MAX-WAY PLUS från Britax Römer Premium Line, är en bekväm och bakåtvänd bilbarnstol. Bilbarnstolen är lämplig för barn från 9 månader – 6 år (9–25 kg) och monteras bakåtvänd. Vid en eventuell frontalkrock pressas ditt barns kropp mot stolen och det blir mindre påfrestningar för nacke och hals. Den är även utrustad med ett sidokrocksskydd (SICT), som med hjälp av sina vadderade sidovingar ger ditt barn extra skydd vid en sidokrock.

- Fempunktssele.
- Bakåtvänd montering.
- Sidokrocksskydd (SICT).
- Justerbart huvudstöd och sele.
- Flera olika lutningslägen.
- Avtagbar klädsel.
- Maxvikt 25 kg.

OBS! Jollyroom rekommenderar alla kunder att följa NTF och deras rekommendation att barn ska åka bakåtvänt upp till 4–5 års ålder. En del stolar på marknaden kan ha europeiskt godkännande att vändas tidigare men barnet åker alltid säkrast bakåtvänt!

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:

Jollyrooms Bilstolsguide