Cadeau

På Jollyroom hittar du Cadeau barnkläder. Cadeau startades år 1946 i Danmark och de skapar roliga, moderiktiga kvalitetskläder för barn som både vill vara fina och känna sig bekväma. I deras sortiment finns allt från bodys, klänningar och skjortor, till finkläder och högtidskläder även för de allra minsta.

Cadeau – fina barnkläder för festliga tillfällen

Danska Cadeau har designat barnkläder sedan 1946. Deras kläder präglas av mode, kvalitet och bekvämlighet. Cadeau har de perfekta kläderna för ditt barns speciella dagar som dopdagen eller högtider. I deras sortiment finns även bodys och skjortor i flera färger och modeller. Deras fina klänningar och mössor gör att ditt barn är bekvämt samtidigt som hen är uppklädd.


Hitta ditt barns nya kläder från Cadeau på Jollyroom

Hos oss på Jollyroom finner du ett stort sortiment av barnkläder. Vi har allt från vinterkläder och barnskor till badkläder och bodys. Naturligtvis har vi även en mängd finkläder från populära varumärken som stilsäkra Cadeau. Du hittar deras populära klänningar med paljetter, dopklänningar och dopmössor hos oss. Ta en titt – ditt barns kläder ligger bara och väntar på dig!

Kolla gärna in resten av vårt sortiment också! Här hittar du barnvagnar, skötbord, barnkläder, barnskor och mycket mer. Glöm inte att du alltid har prisgaranti när du handlar hos oss! Det innebär att du kan vara helt säker på att du får varan till ett riktigt bra pris när du handlar hos oss. Dessutom har du alltid 365 dagars öppet köp. Välkommen in!