Concord

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Concord bilstolar. Concord tillverkar och utvecklar högkvalitativa bilbarnstolar med innovativ säkerhetsteknik. Deras mål är att utveckla produkter som hela tiden matchar de förändrade behoven och kraven från sina kunder. Produkterna ska göra vardagen enklare för småbarnsföräldrar.

Concord – bekvämlighet och säkerhet för barn i trafiken

Med 40 års erfarenhet i bilstolsbranschen är Concord ett populärt varumärke för föräldrar att vända sig till när det är dags att köpa bilbarnstol. Concords utveckling av bilstolar fokuserar på användarvänlighet, enkelhet, personlighet och inte minst säkerhet. Med en bilstol från Concord sitter ditt barn säkert och bekvämt, samtidigt som du får en bilstol som är enkel att installera och använda. Concords bilstolar har dessutom blivit utsedda till många bäst-i-test-utmärkelser!


Hitta er nya bilstol från Concord på Jollyroom

Här på Jollyroom hittar du ett stort utbud av Concords bäst-i-test-bilstolar. Deras högkvalitativa bilstolar är utvecklade med innovativ säkerhetsteknik för ditt barns ultimata säkerhet. Concords bilstolar är designade för nyfödda och barn upp till 4 år. Dessutom finns bilstolarna i flera modeller och färger för att du ska kunna välja det du föredrar.

Om du fortfarande är osäker kan du ta ett titt i vårt stora utbud av bilstolar. Där kommer du garanterat hitta en bilstol som passar dig och ditt barn. Glöm inte att kolla in våra barnkläder, leksaker, cyklar och alla andra fina produkter som finns i vårt sortiment.

På Jollyroom hittar du alltid barn- och babyprodukter till marknadens lägsta priser och med öppet köp i 365 dagar. Om du skulle vara missnöjd med ett köp kan du snabbt och smidigt skicka tillbaka dina produkter för återbetalning. Välkommen in!