Shopkins

Shopkins är de söta samlarleksakerna som har tagit världen med storm. De små karaktärerna har unika utseenden och namn, och vissa är ovanligare än andra. Shopkins är älskade av barn i alla åldrar och kan användas både som leksaker och som samlarobjekt. Här finner du ett urval av Shopkins från de olika säsongerna!

Shopkins roliga samlarleksaker till glada barn

Om ditt barn tycker om leksaker så är chansen stor att du känner till Shopkins små samlarleksaker som har tagit världen med storm. Dessa färgglada leksaksfigurer är utformade som matvaror som barnen känner igen och varje figur har ett sött ansikte och ett unikt namn. Bakom Shopkins figurer står den australiska leksaksjätten Moose Toys, som har gett barn över hela världen och i alla åldrar möjligheten att leka med Shopkins dockor, små hus och spel. Figurernas olika former, färger och namn gör dem dessutom roliga att samla på!

Shopkins på Jollyroom

Här på Jollyroom är vi alltid uppdaterade kring trender och populära leksaker, så vi har självklart ett härligt utbud av Shopkins till barnen. Här hittar ni fina miniatyrmöbler, figurer och tillbehör från Shopkins, som gör att barnen kan leka köpcentrum och butik.

Ta gärna en titt i vår huvudkategori för leksaker också. Här har vi allt som ditt barn kan komma att älska, med allt från actionfigurer och leksaksbilar till tv-spel och byggsatser!

Psst! Jollyroom har prisgaranti, så när du klickar hem en leksak från Shopkins-samlingen till minstingen kan du känna dig trygg med att du har fått produkten till ett riktigt bra pris!