• SkipHop-header-1920x700.jpg

Skip Hop

Ett stort utbud av Skip Hop produkter hittar du hos Jollyroom. Skip Hop tillverkar trendiga och funktionella skötväskor, barnryggsäckar, zoo packs, babyleksaker och andra produkter för den trendiga föräldern. Skip Hop har sitt säte i New York och då du köper deras  produkter går även en viss procentsats till välgörenhet.

101 träffar.

Skip Hop erbjuder produkter för barn och föräldrar

Från att ha skapat sin första skötväska 2003 har Skip Hop arbetat sig upp och är numera en populär och trendsättande leverantör av härliga skötväskor till föräldrar och lekfulla produkter för barn. Skip Hops sortiment består bland annat av kokböcker, muggar, ryggsäckar och flaskor. Skip Hop tar sin design på allvar och har alltid sin målgrupp i åtanke, oavsett om det handlar om produkter till dig som förälder eller för ditt barn. Du kan alltid lita på Skip Hop!


Stort utbud av produkter från Skip Hop på Jollyroom

Hos oss på Jollyroom finner du allt som din familj kan behöva, från leksaker och sportutrustning till barnvagnar och kläder. Här hittar du såklart även ett stort sortiment av Skip Hop, som deras älskade babygym, ryggsäckar, skötväskor, leksaker, flaskor och massa mer! Skip Hops färgglada design och roliga former gör att man inte kan låta bli att bli glad och inspireras när man ser dem.

Glöm inte att ta en titt i resten av vårt sortiment också! Välkommen in!