Stokke Flexi Bath

Upptäck prisbelönta Stokke Flexi Bath – den hopfällbara badbaljan med extra komfort och stöd till nyfödda och små barn upp till ca 4 år. Välj mellan standardstorleken eller XL. Tips, gör badbaljan mer flexibel genom att köpa med badtstöd och stativ!
23 träffar.

 

Mer om Stokke Flexi Bath

Stokke® Flexi Bath® är en hopfällbar badbalja lämplig för barn från födseln och upp till 4 års ålder, som kan användas tillsammans med ett badstöd från Stokke®.

Den hopfällbara designen gör badbaljan enkel att förvara och praktisk att använda både hemma och på resan, vilket uppmuntrar till fler mysiga badstunder tillsammans.

Utrustad med halkskydd i botten och värmekänslig badkarspropp som indikerar när vattnet är för varmt genom att ändra färg. För att säkerställa ett skönt och säkert bad för ditt barn måste du alltid dubbelkontrollera vattentemperaturen med handen. Om du är tveksam – använd en pålitlig termometer för att mäta temperaturen exakt.

Badstödet efterliknar stödet hos en trygg och stadig arm, designad för att passa barnets naturliga kroppsform. Kan användas från nyfödda och barn upp till åtta månaders ålder.