• VINTERSKOR

  Låt inte skor eller kläder stoppa barnen från att bygga snögubbar och leka i pulkabacken. Här på Jollyroom hittar du bra vinterskor för vårat nordiska klimat. Vinterskor som värmer, skyddar och underlättar, för långa dagar i snön.

  ALLA VINTERSKOR
 • Vinterskor för Norden! Viking är ett norskt märke som tillverkar vinterskor av toppkvalitet med vattentäta egenskaper. Här på Jollyroom hittar du ett stort utbud av Viking Footwear för barn.

  Vinterskor från Viking
 • VÅRA VARUMÄRKEN

  Vi har ett hårt vinterklimat här i norden. Kalla, mörka och ibland blöta dagar kräver rätt skor. Vi på Jollyroom har noggrant valt ut ett brett sortiment av vinterskor för att du ska få det bästa till ditt barn. Vi har produkter från Viking Footwear, Reima, Superfit med flera.

 • BÄST-I-TEST

  Se till att barnens fötter är varma och torra med vinterskor som vunnit bäst-i-test. Dessa vinterskor håller hög standard, skyddar från kyla och fukt, samt bra andningsförmåga. Detta gör dom perfekta för det nordiska klimatet och dina barns fötter. Testerna har utförts av bland annat Testfakta, på uppdrag av Vi Föräldrar.

  ALLA BÄST-I-TEST
 • VÅRA VINTERSKOR

  Vi på Jollyroom har noggrant valt ut ett brett sortiment av vinterskor för att du ska hitta det som passar ditt, och ditt barns, behov. Om det så är långa utflykter i skogen, bus i pulkabacken eller promenaden till skolan. Vinterskor ska skydda från kyla och fukt, men samtidigt vara bekväma, för att barn ska uppleva vintern på bästa sätt. Sådana vinterskor hittar du hos oss på Jollyroom.

  Klicka nedan för att se hela vårat sortiment!

  Våra Vinterskor
Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen