Om oss

Jollyroom.se erbjuder Nordens största utbud inom barn- och babyprodukter. Vi har allt du behöver för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida.

Grundarna bakom Jollyroom har 17 års erfarenhet inom näthandel. Tidigare har vi bland annat byggt upp Komplett som är störst inom näthandel i Norden, med en omsättning på 5,5 mdkr. Komplett togs över av nya ägare år 2011.

Jollyroom etablerades år 2010 och i dag finns vi i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Vi har även ett systerbolag som driver e-handel av sport-produkter i Norge, www.fjellsport.no

Jollyroom har ett lager på 30 000 kvm och vi servar fler än 800 000 registrerade kunder.

Vårt mål är att erbjuda dig som kund bästa tänkbara service. Vi hjälper dig före och efter ditt köp via e-post och telefon.

Vi skickar din beställning med Postnord (svenska posten). I anslutning till vårt lager i Hisings Kärra, Göteborg erbjuder vi även uthämtning, via mail får du besked när din beställning är redo för avhämtning.

Jollyroom.se är certifierad av Trygg E-handel. Det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss. Trygg E-handels uppgift är att skydda dig som konsument, endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. Jollyrooms certifikat hittar du via: http://www.tryggehandel.se/butik/551

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller om du önskar mer information.

Bästa hälsningar

Ole Sauar, VD

Jollyroom AB, organisationsnummer: 556815-7159
Nätbutik: www.jollyroom.se

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen