bloggare_topp-matilda-milano

test-side_line

Matilda Milano är mamma till Mercedes, Leon och Henry som föddes med åkomman "kraniosynostos". Matilda bloggar om det som hon tycker allra bäst om foto, barnmode, inredning och såklart familjen!
 

 För att vi inreder barnrummet

Re-post från Matilda Milanos blogg där hon visar upp härlig inspiration till barnrummet:

matilda-barnrummet

Idag hade jag tänkt flytta barnens rum till ett större, vi byter helt enkelt. Det ska bli så himla kul, en snygg tapet ska upp – något i PiP eller Majvillanstil och sen önskas såklart lite nya möbler och annat kul. Ovan är mina favoriter med fokus på förvaring och mysfaktorn i kuddar och pastelliga färger. Både klädställningen och påslakansetet är på väg hit tillsammans med lite av Mercedes födelsedagspresenter som jag börjat handla lite smått redan, den 21a maj fyller min lilla tjej 6år!

Klädstång, Kids ConceptBäddset, Körsbärsdalen Turkos Majvillan Apa Kudde, Pelli Anni – Robot Kudde, Snedesign -  Lila Hylla, Smallstuff Ljusblå Lampa, Sebra -  Vit Stol, Sebra - Grå och Rosa Förvaringskorg, SneDesign
 

För att det var Henrys 2-års kalas

Re-post från Matilda Milanos blogg som visar upp hur man kan använda kalasprodukter från Jabadabado:

Jabadabado-3

Lite bilder från Henrys 2års kalas då, vill inte lägga ut bilder på andras barn så ni får hålla tillgodo på dessa och en liten gäst som ville vara med här. Barnen fick goodiebags fyllda till bredden med varsin liten chipspåse, PlayDoh lera, rabatt från Ballongbud.se, en bil (trots allt en biltokig liten 2årings kalas), ballonger, godis och eh ”såna där tjutande saker som man blåser i”.

Jabadabado-15

Jabadabado-4

Kalasprodukterna från Jollyroom /Jabadabado. Finns även i rosa, tyckte att det var så himla sött!

Jabadabado-11

Jabadabado-14

Smoothiesarna från Ellas Kitchen gick åt, jag måste erkänna att jag gillar dessa. Har aldrig ens smakat innan men den gröna (äpple) smakade riktigt fräscht! Klämma ut några såna i ett glas och låtsas som att man gjort lite nyttig smoothie kanske.
 

För att visdom kommer med åldern!

Re-post från Matilda Milanos blogg där hon bloggar om Aquaplay megabro:

Aquaplay_1

Aquaplay_2

Aquaplay megabro från Jollyroom

Aquaplay_3

Har haft en underbar helg med familjen, jag fyllde 24 i lördags och dagen till ära så var det otroligt fint väder. Barnen lekte ute, resten av familjen kom över på tårta och Leon sjöng ”Ja må hon leva” minst 15 gånger under dagens lopp.

Aquaplay_4

Aquaplay_5

Aquaplay_9

Ett år äldre men lika glad för det, åldersnoja hinner jag inte med nu – fullt ös med tre barn och hundar :) Hitta Aquaplay megabro HÄR!

test-side_line-matilda-milano

LÄS ANDRA JOLLYINSPO

Frida Fahrman
Carolina Gynning
Tilda Bjärsmyr

JOLLYROOM'S BLOGGVÄNNER

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen