• HörbyBruk-header-1920x700.jpg

Hörby Bruk

Hörby Bruk är en av Nordens ledande tillverkade av skottkärror och lekredskap. Företaget är kända för sina högkvalitativa produkter som håller hög standard år efter år. De erbjuder roliga uteleksaker för barn i alla åldrar med allt från gungställningar och utetält till barnskottkärror och repstegar. Hos Jollyroom finns ett brett utbud av Hörby Bruks fantastiska produkter som kan förvandla trädgården till en äventyrsfylld lekplats!

20 träffar.

Gungor, gungställningar och andra utomhusleksaker från Hörby Bruk

Att svinga sig fram i en gunga är nog något alla föräldrar kommer ihåg från barndomen. De var ju det härligaste man kunde tänka sig – det var nästan som att man kunde flyga, eller hur? För att inte tala om de roliga timmarna i sandlådan!

Svenska Hörby Bruk har ett fantastiskt sortiment med utomhusleksaker för barn i alla åldrar. Hörby Bruk tillverkar gungor, babygungor och gungställningar till barnen, samt linbanor, tallriksgungor, stora kompisgungor, trapetsringar och mycket mer.

Hörby Bruk är också kända för sina fina skottkärror för barn, samt tåliga sandlådor i trä. Hörby Bruk är helt enkelt utomhuslekens bästa vän!

Köp uteleksaker från Hörby Bruk hos Jollyroom

Här på Jollyroom vill vi att kunderna ska få uppleva så mycket som möjligt av Hörby Bruks roliga uteleksaker. Här hittar du därför mängder av bra gungställningar, babygungor, sandlådor, rutschkanor, lektält och inte minst skottkärror.

Är du ute efter leksaker från Hörby Bruk har du med andra ord kommit till rätt ställe. Och eftersom vi på Jollyroom erbjuder våra kunder prisgaranti kan du vara säker på att dina Hörby Bruk-varor inhandlas för ett riktigt bra pris!