• DISNEY TILL ALLA


  Här guidar vi dig genom Disneys magiska värld för att du lätt ska kunna hitta den perfekta presenten till ditt barn - oavsett vilken Disney-värld eller figur som är ditt barns favorit.

  Alla Disney-produkter
 • Frozen är Disneys succéfilm som spelats om och om igen världen över! Musiken till filmen har legat på alla barns läppar och vännerna Elsa, Anna, Kristoffer och Olof från filmen är karaktärer som älskas och känns igen. Frozen kan helt enkelt inte slå fel!

  Fynda Frozen!
 • Star wars

  Här hittar du allting du kan tänka dig till ditt barn från fantastiska Star Wars, allt från LEGO och häftiga figurer till inredning för barnrummet. Utkämpa stjärnornas krig i en galax långt borta, Jedi vs Sith, rebeller vs imperiet.

  Fynda Star Wars!
 • VÅRA MÄRKEN

  Disneys värld har under åren växt så det knakar och det finns något för alla barn. Hos oss på Jollyroom hittar du allting från Disneys magiska värld, vare sig det är omåttligt populära Frozen, roliga Cars eller en klassiker som Musse Pigg!

 • "När du hälsar på hos en vän och känner för en liten smakbit av något, försök att titta lite längtansfullt i riktning mot skafferiet."

  - Nalle Puh

 • Disney är en riktigt klassiker och en favorit hos så väl de stora som de små. Disneys karaktärer är tidlösa och det finns verkligen något för alla! Från racerbanan med Blixten McQueen till Askungens bal, vidare till Nalle Puh och Sjumilaskogen, eller varför inte en galax långt, långt borta? Kanske trivs din familj bäst i det frusna landskapet Arendelle med syskonen Elsa och Anna, eller på havets botten med Ariel och Blunder?

  Alla Disney-produkter
Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen