Bilbarnstolar

Se till att ditt barn Äker sÀkert i bilen med en bilbarnstol frÄn oss pÄ Jollyroom. HÀr hittar du en mÀngd sÀkra och bekvÀma bilbarnstolar i mÄnga olika smarta utföranden, bÄde bakÄtvÀnda och vÀndbara modeller. BlÀddra bland vÄrt stora sortiment av bÀst-i-test bilbarnstolar och vÀlj mellan produkter frÄn kÀnda varumÀrken som Britax, Axkid, Maxi-Cosi och BeSafe!

Topplista

 • 267 träffar.

  Med en bilbarnstol kan ditt barn åka bil tryggt och säkert 

  Bilbarnstolar är ett av de viktigaste köpen när man skaffar barn. Det finns inget viktigare än ditt barns säkerhet. Oavsett om ni ska åka på bilsemester eller endast till affären behöver ni en ordentlig bilbarnstol så att hela familjen kan slappna av och njuta av resan. Valet av bilbarnstol är livsviktigt och därför kan det kännas svårt att välja bland alla modeller och varumärken. För spädbarn mellan 0-13 kg gäller babyskydd som är väldigt smidiga att förflytta till och från bilen. När ditt barn har växt ur babyskyddet är det dags att börja använda en bakåtvänd bilbarnstol. Den bakåtvända bilbarnstolen är rekommenderad att användas av barn mellan 9-25 kg och i Sverige rekommenderas även barn att sitta bakåtvänt upp till 5 års ålder. Tids nog har ditt barn växt lite till och kommer behöva en bältesstol eller bälteskudde. Dessa kan användas av barn som är 4 år och äldre. De behöver inte monteras, men kan i vissa fall fästas i bilens Isofix.

  Om du har fler frågor eller känner dig osäker kring valet av bilbarnstol kan du kolla in vår guide för bilstolar! Där finner du mer djupgående information om vad som är viktigt att tänka på inför köpet, olika modeller av bilbarnstolar, tips på tillbehör och regler samt lagar.  

  Hitta marknadens bästa bilbarnstolar på Jollyroom

  Vi på Jollyroom värderar vi ditt barns säkerhet när det handlar om våra barn- och babyprodukter. Därför är alla våra bilbarnstolar testade och noggrant utvalda för att du ska få den bästa produkten på marknaden. Glöm inte att det finns fler produkter som kan vara bra att ha i bilen, som solskydd för bilens fönster och sparkskydd. Om du fortfarande känner dig osäker kan du höra av dig till vår kundtjänst för att få den hjälp du behöver! Välkommen!