Elbilar & Elfordon

Vilket barn älskar inte fartfyllda lekar? Hos oss på Jollyroom finns ett stort utbud av häftiga och roliga elbilar, motorcyklar, traktorer och fyrhjulingar för den lilla fartdåren att ta sig fram i. Vi har fantastiska elbilar och elfordon för barn från populära varumärken som Audi, Mercedes och Volvo som garanterat kommer göra barnens lekstund roligare än någonsin!
60 träffar.

Upptäck spänningen med elbilar och elfordon för barn på Jollyroom

Är du redo att se ditt barn susa in i en värld av äventyr och skoj? I vårt breda sortiment av elbilar och elfordon för barn hittar du säkra produkter av hög kvalitet och snygg design som gör varje åktur minnesvärd. Upplev glädjen i deras ansikten när de greppar ratten, oavsett om de kör hemma eller navigerar genom lekplatsen är dessa bilmodeller utrustade med olika säkerhetsfunktioner och kombinerar det roliga med lek med spänningen i att köra.
 

Hur laddar man en elbil för barn?

Att ladda ditt barns elbil är viktigt så att din lilla förare alltid är redo för fartfyllda äventyr. De flesta elbilar för barn levereras med en egen laddare som är utformad för att anslutas direkt till vanliga hushållsuttag. 

Innan du påbörjar laddningen ska du se till att bilen är avstängd för att förlänga batteriets livslängd. Anslut laddaren till bilens batteri, som vanligtvis finns under sätet eller i ett diskret fack, och anslut den sedan till vägguttaget. Laddningstiden varierar, så läs elbilens instruktionsbok för att få exakt information - det kan ta allt från några timmar till över natten för en full laddning. 

 

Vilken elbil för barn ska man välja?

Vi erbjuder flera olika stora märken som BMW, Audi, Mercedes och Volvo i en mängd olika modeller som passar alla unga bilentusiaster. För familjer med flera barn eller för de som vill åka med en kompis har vi även flera elbilar för barn med två säten. 

Utöver de traditionella bilarna har vi även eltraktorer för barn som passar den unga lantbruksälskaren och elmopeder för barn som passar den blivande motorcyklisten. Oavsett vad ditt barn föredrar håller våra elfordon hög standard.

Vi har till exempel flera elbilar med fjärrkontroll som enkelt kan styras av en vuxen, så att du kan känna dig trygg när ditt barn leker. Med detaljerad design och spännande ljus-och ljudfunktioner som efterliknar de riktiga fordonen får barnen uppleva en bit av vuxenlivet samtidigt som de utvecklar sina motoriska färdigheter och sin navigationskänsla.

Sätt fart på ditt barns fantasi med ett elfordon från Jollyroom och se dem ge sig ut på glada och fartfyllda resor.